Πα. Απρ 19th, 2024

Σχοιναράκη: Το Ηράκλειο αξίζει να είναι καθαρό και θα είναι

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου και συναντήθηκε με εργαζομένους.

Οι εργαζόμενοι ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υποψήφια Δήμαρχο Ηρακλείου η οποία εξήρε την προσπάθεια που κάνουν σε καθημερινή βάση για την καθαριότητα της πόλης.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη τόνισε πως πρωταρχικός της στόχος είναι η προστασία του ανθρώπινου παράγοντα και η εξάλειψη των εργατικών ατυχημάτων. «Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη» ανέφερε η υποψήφια Δήμαρχος προς τους εργαζομένους. Τόσα χρόνια, οι προηγούμενες Δημοτικές αρχές διαχειρίστηκαν εκατομμύρια ευρώ για τα απορρίμματα χωρίς αποτέλεσμα. Αποδείχθηκε τελικά πως το βαρέλι δεν έχει πάτο και οι κάτοικοι ζουν σε μια βρώμικη πόλη με σκουπίδια και αγανακτούν. Οι εργαζόμενοι προσπαθούν αλλά χρειάζονται εργασιακή ειρήνη, ασφάλεια και εξοπλισμό για να καθαρίζουν την πόλη μας.

«Ως γυναίκα έχω εμμονή με την καθαριότητα και θέλω ο τόπος μας να είναι καθαρός. Ζούμε στο ωραιότερο σημείο της Μεσογείου και κάποιοι έχουν οδηγήσει την κατάσταση με την αποκομιδή και τη διαχείριση των απορριμμάτων σε αδιέξοδο. Απαιτούνται δομικές αλλαγές στην καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες για την καθαριότητα της πόλης ενόψει και της έναρξης της τουριστικής σεζόν. Η εφαρμογή νέας πολιτικής στην αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων, θα δώσει στο Ηράκλειο την εικόνα που του αξίζει», δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη.