Πε. Μαρ 28th, 2024

Αποχώρησε με αιχμές από την «κούρσα» του δήμου Ηρακλείου η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Λιάνα Σταρίδα

Την απόφασή της να αποσυρθεί από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Ηρακλείου, κάνει γνωστή η Λιάνα Σταρίδα, με ανακοίνωσή της. Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι καθορίστικό ρόλο στην παραίτηση της από υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου έπαιξε «η αποτυχία της προσπάθειας για συμπαράταξη των κοινωνικών δυνάμεων που επιθυμούν πραγματικά την αλλαγή  των διαχρονικών κατεστημένων πρακτικών στον δήμο της Κρήτης.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Σταρίδα έχει ως εξής:

“Με καθυστέρηση, εξ αιτίας  μικρής περιπέτειας της υγείας μου, ανακοινώνω την απόφασή μου να αποσυρθώ από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Ηρακλείου.


Καθοριστικό λόγο στην απόφασή μου διαδραμάτισε η αποτυχία της προσπάθειας για συμπαράταξη των κοινωνικών δυνάμεων που επιθυμούν πραγματικά την αλλαγή  των διαχρονικών κατεστημένων πρακτικών στον Δήμο μας.


Η πολυδιάσπαση των προοδευτικών δυνάμεων είναι πρόβλημα γιατί δεν ενθαρρύνει  την αλλαγή στα δημοτικά πράγματα.
Δεν επιθυμώ να είμαι μέρος του προβλήματος και για τούτο αποσύρομαι.   


Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς  συμπολίτες, γυναίκες και άνδρες, που μαζί δημιουργήσαμε τη δημοτική παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ενΑΛΛΑΓΗ» καθώς και όσους την αγκάλιασαν, πρόσωπα, φορείς και η τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποστήριξή τους με ενθάρρυνε να προχωρήσω παρά την πολεμική που δέχτηκα από ανθρώπους που δεν διακρίνουν στον ορίζοντα άλλο από το αλαζονικό και ματαιόδοξο εγώ τους και που μαζί τους συστρατεύτηκαν δημοσιογράφοι «σε αποστολή», λασπολόγοι και άλλοι, υπερασπιστές των προσωπικών τους συμφερόντων.


Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνεργάτες και φίλους πως η δημοτική παράταξή μας θα παραμείνει ενεργή και θα ξανασυναντηθούμε σε άλλες προσπάθειες για το καλό του τόπου που ζούμε”.