Πα. Απρ 26th, 2024

Δυνατό «χαρτί» για το συνδυασμό του Αρναουτάκη ο Κώστας Φασουλάκης (pics)

Πρόκειται για μια υποψηφιότητα που αναμφισβήτητα θεωρείται ως δυνατό χαρτί στον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη για την Περιφέρεια Κρήτης.

Ο λόγος για τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Πολιτισμού & Αποδήμου Ελληνισμού Κώστα Φασουλάκη, φυσικοθεραπευτής στο επάγγελμα και με καταγωγή από τον Κρουσώνα, που είναι νέος σε ηλικία αλλά πολύ έμπειρος στα αυτοδιοικητικά.

Έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα του νησιού με έμφαση τον πολιτισμό ενώ, κάθε δράση και πρωτοβουλία έχει πάντα ένα μεγάλο στόχο, να υπηρετεί τους ανθρώπους του τόπου του.

Μάλιστα, πρόσφατα υποδέχτηκε την τάξη φοιτητών Αλλοδαπής του Πανεπιστημίου Drexel (Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ) που παρακολουθούν το υβριδικό μάθημα 3 διδακτικών μονάδων «Κρήτη: Μεσογειακά Σταυροδρόμια» και συνοδεύονταν από την καθηγήτρια εθνομουσικολογίας, λαογραφίας και πολιτισμικής ανθρωπολογίας Δρ. Μαρία Χναράκη

Ο κ. Φασουλάκης τους καλωσόρισε, εκφράζοντας τη στήριξή του σε κάθε πρωτοβουλία διάδοσης και προβολής του Κρητικού πολιτισμού αλλά και συνέργειας με Ακαδημαϊκά Ιδρύματα του εξωτερικού που ενισχύουν την στρατηγική εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι 15 φοιτητές απ’ την πλευρά τους ευχαριστώντας για την υποδοχή-φιλοξενία στη Περιφέρεια Κρήτης, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την παραμονή τους στο νησί υπογραμμίζοντας την ποικιλομορφία του νησιού, αλλά και τη σπουδαιότητα της ιστορίας, του πολιτισμού, της κοινωνικής-κοινοτικής συνοχής, της Κρητικής διατροφής και του φυσικού περιβάλλοντος.