Πα. Απρ 26th, 2024

Συμπόρευση Πέτρου Ινιωτάκη – Μόνας Αμανατίδου στον δήμο Ηρακλείου

Την κοινή τους συμπόρευση ενόψει των εκλογών του Μαϊου, ανακοίνωσαν, πριν από λίγο, ο επικεφαλής της ‘ΣυνΠΡΑΞΗΣ’ Πέτρος Ινιωτάκης, η επικεφαλής της ‘ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ’ Μόνα Αμανατίδου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεωνίδας Ζαμπετάκης.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Λότζια, η κ. Αμανατίδου σημείωσε ότι

“Προερχόμαστε από το Κίνημα του Ειρηνοδικείου, που απέτρεψε πλειστηριασμούς. Στόχος μας είναι το όφελος των δημοτών. Δεν έχουμε εξάρτηση από κέντρα αποφάσεων και κόμματα”.

Στους τέσσερις πυλώνες συνεργασίας αναφέρθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ζαμπετ;aκης.

Όπως είπε:

“Πρώτος πυλώνας είναι η λήψη αποφάσεων από τον κόσμο με δημοψηφίσματα Δεύτερος πυλώνας το δημογραφικό πρόβλημα με τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του, τρίτος πυλώνας η εναντίωση στο ξεπούλημα της Δημοτικής και της δημόσιας περιουσίας και τέταρτος πυλώνας ο Πολιτισμός και η Τέχνη”

“Προερχόμαστε από τον λαό και όχι από κάποιο κόμμα. Μένουμε μακριά από τα κόμματα“, υπογράμμισε ο ίδιος.

Ο Πέτρος Ινιωτάκης επισήμανε :

“Μας ενδιαφέρουν τα μεγάλα και ουσιαστικά προβλήματα της καθημερινότητας. Προτείνουμε νέες ρεαλιστικές λύσεις, καλά επεξεργασμένες. Είμαστε μακριά από χρίσματα, κομματικούς μηχανισμούς και οικονομικά συμφέροντα”

Ο κ. Ινιωτάκης, με κατηγορηματικό τρόπο, ξεκαθάρισε ότι “δεν ήρθαμε για να κάνουμε ανταλλαγή καρεκλών! Δεν αναζητούμε θέσεις αντιδημάρχων. Αναζητούμε ευθυνη. Είχαμε καρέκλες και τις αφήσαμε”‘.

Με αυτόν τον τρόπο ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “ΣυνΠραξη Δημοτών” θέλησε να σχολιάσει τα σενάρια που τον ήθελαν να συνεργάζεται με τους Γιάννη Κουράκη και Ευριπίδη Κουκιαδάκη.