Πε. Απρ 25th, 2024

Κοσμοσυρροή στην πρώτη ανοικτή συγκέντρωση του 36χρονου Μενέλαου Μποκέα – «Η αλλαγή ξεκίνησε» (pics)

To αδιαχώρητο επικράτησε στην πρώτη μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση και ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, περισσότερα από 4000 άτομα έδωσαν το «παρών» στους Κουρήτες, μεταξύ των οποίων, βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές του νησιού, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, φίλοι και ψηφοφόροι του συνδυασμού, αλλά και πολλοί πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων.

Στη ομιλία του, ο 36χρονος υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τόσο τις βασικές πτυχές του προγράμματός του, όσο και τους πρώτους υποψήφιους συμβούλους του ψηφοδελτίου του ενώ, εξέφρασε αισιοδοξία και σιγουριά για το εκλογικό αποτέλεσμα, λέγοντας ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Μαλεβιζίου

Ξεκαθάρισε ότι «Κρατάμε τα θετικά και δεν μηδενίζουμε τίποτα», τονίζοντας παράλληλα, ότι «Εμείς θέλουμε το Μαλεβίζι μπροστάρη κι όχι κομπάρσο».

«Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να σας ευχαριστήσω για την χθεσινή συγκινητική παρουσία σας. Μας δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε! Η αλλαγή ξεκίνησε!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς! #το_μαλεβίζι_μπορεί #η_αλλαγή_ξεκίνησε», ήταν το σχόλιο που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, λίγη ώρα μετά την εκδήλωση.