Πα. Απρ 26th, 2024

Με σύνθημα «Αξίζει να δουλέψουμε όλοι μαζί» υποψηφιότητα της Σχοιναράκη για το Ηράκλειο

Με κεντρικό σύνθημα «Αξίζει να δουλέψουμε όλοι μαζί», η πρώην Νομάρχης Ηρακλείου και νυν Πρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών, Βαγγελιώ Σχοιναράκη, ανακοινώνει αύριο, Πέμπτη, την υποψηφιότητά της και μπαίνει στη μάχη της διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου του Ηρακλείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί,  την Πέμπτη στις 19:30, στο πρώην Φουγάρο και στο μήνυμά της, απευθύνει κάλεσμα αναφέροντας “Γιατί αξίζει να δουλέψουμε όλοι μαζί”.

Η κα Σχοιναράκη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητά της, θα προχωρήσει στη συγκρότηση μιας ευρείας συμμαχίας, εντάσσοντας στο συνδυασμό της στελέχη από όλα τα κόμματα του ευρωπαϊκού και δημοκρατικού τόξου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι «μηχανές» στο επιτελείο της δουλεύουν στο φουλ για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της, που θα καλύπτει ένα ευρύ και πλατύ φάσμα πολιτών όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων.

Ποια είναι η Βαγγελιώ Σχοιναράκη

Γεννήθηκε στο Πετροκεφάλι Καινουργίου Κρήτης.

Τρίτο παιδί πολύτεκνης οικογένειας με πατέρα μετανάστη στη Γερμανία.

Είναι παντρεμένη με το δάσκαλο Γιώργο Σχοιναράκη και έχουν δύο παιδιά, τον Μιχάλη (πτυχιούχο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία) και τη Μαρία (πτυχιούχο Αρχιτεκτονικής, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Αγγλία).

Σπουδές

Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας

Πτυχιούχος Π.Τ.Δ.Ε Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Διδάκτωρ του Τμήματος Κοινωνιολογίας Παντείου Πανεπιστημίου.

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

Εκλέγεται Βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2000 & 2004