Σα. Απρ 27th, 2024

Αλλάζει τον εκλογικό «χάρτη» η υποψηφιότητα του Σπύρου Βασιλείου για τον δήμο Μετσόβου

Τον ιστορικό δήμο Μετσόβου ετοιμάζεται να διεκδικήσει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο 37χρονος Οικονομολόγος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Σπύρος Βασιλείου.

Ο Σπύρος Βασιλείου, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή, αποτελεί ένα πρόσωπο με ισχυρό έρεισμα στη τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα η πολιτική του ενασχόληση με την «γαλάζια» τοπική, ως πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, του δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους συνυποψηφίους του.

Στόχος του όπως δήλωσε είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών του Μετσόβου: «Με μοναδικό στόχο, ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο Δήμο Μετσόβου, για τους νέους και τις νέες της περιοχής, για τους άνεργους, για τους ανθρώπους της παραγωγής και γενικά για όλους τους δημότες, η νέα αυτοδιοικητική παράταξη «Δύναμις Δημοτών», ξεκινά και επίσημα την προεκλογική της πορεία».

Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου αναμένεται η επίσημη εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του, όπου θα παρουσιαστούν οι προγραμματικές θέσεις της δημοτικής παράταξης «Δύναμις Δημοτών», με τους έμπειρους αυτοδιοικητικούς της περιοχής να μιλούν για μια υποψηφιότητα – έκπληξη που ανακατεύει την «τράπουλα» στον δήμο Μετσόβου.