Πα. Μαρ 29th, 2024
Γεωργία Μπατσαρά

Πάει για το Δήμο Βέροιας η Γεωργία Μπατσαρά;

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν για το Δήμο Βέροιας και η αλήθεια είναι ότι η Νέα Δημοκρατία αναζήτησε αρκετά και με μεγάλη προσοχή τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει στην περιοχή.

Οι πληροφορίες θέλουν την πρώην βουλευτίνα της ΝΔ, Γεωργία Μπατσαρά είναι ένα από τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν το Δήμο Βέροιας, κάνοντας στροφή στην πολιτική της πορεία.

Παρ’ ότι μέχρι στιγμής όλα τα σενάρια την ήθελαν στην λίστα με τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ημαθίας, τα τελευταία 24ωρα το όνομα της πρώην βουλευτίνας ακούγεται έντονα για το δήμο Βέροιας.

Η Γεωργία  Μπατσαρά θα μπορούσε να αποτελέσει μια «δυνατή» επιλογή για το Δήμο της Βέροιας, καθώς πέρα από την κοινοβουλευτική της εμπειρία, έχει χρόνια δράση σε συνδικαλιστικούς φορείς ως μέλος της ΕΛΜΕ, καθότι καθηγήτρια μαθηματικών και η ίδια, αλλά κυρίως ένα από τα πιο σημαντικά προσόντα είναι η μεγάλη εμπειρία της σε θέματα αυτοδιοίκησης.

Για πολλά χρόνια ήταν εκλεγμένη νομαρχιακή σύμβουλος, διατέλεσε Αντινομάρχης, αλλά και Περιφερειακή Σύμβουλος.

Πηγές του parapolitika.gr αναφέρουν πάντως πως η Γεωργία Μπατσαρά ήδη έχει δεχτεί πρόταση-κρούση για να είναι υποψήφια για το Δήμο Βέροιας, ωστόσο ακόμη δεν έχει πάρει τις οριστικές της αποφάσεις, καθώς παραμένει ακόμη ανοιχτό το θέμα του “γαλάζιου” ψηφοδελτίου.