Πα. Μαρ 29th, 2024

Ξεκαθαρίζει το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στην Ημαθία (Ονόματα)

Ξεκαθαρίζει η εικόνα στην Ημαθία σχετικά με τους «γαλάζιους» υποψήφιους για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Τα ονόματα που φαίνεται να κλειδώνουν εκτός από τον (αναγκαστικά) υποψήφιο νυν βουλευτή, Απόστολο Βεσυρόπουλο, είναι του δικηγόρου Λάζαρου Τζαβδαρίδη, πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του πολιτευτή Τάσου Μπαρτζώκα.

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης διαθέτει όχι μόνο την εμπειρία ως πρώην βουλευτής, αλλά και τον εκλογικό του «στρατό» στην Ημαθία, με την πολιτική του δράση να μην έχει σταματήσει ποτέ.

Δραστήριος και διαθέτοντας απόλυτα  το «πακέτο» που αναζητά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της πολιτικής ανανέωσης, είναι ο εκπρόσωπος της νέας γενιάς, επίσης δικηγόρος, Τάσος Μπαρτζώκας, ο οποίος στις εκλογές του 2014 έκανε μια πολύ δυνατή εκλογική «κούρσα», συγκεντρώνοντας κοντά στις 7000 ψηφοφόρους.

Με αυτή την «μαγιά», με πολιτικό λόγο και έντονη δράση ο Μπαρτζώκας συγκαταλέγεται στα ονόματα, που μαζί με τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, αποτελούν τα φαβορί, και εμφανίζονται να «κλειδώνουν» ως η πρώτη βασική τριάδα για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο.

Όσο για τα υπόλοιπα ονόματα, δυνατά ακούγεται η Νίκη Καρατζούλια, Περιφερειακή Σύμβουλος, αλλά και ονόματα  από το Μητρώο Στελεχών όπως  ο Φώτης Κουτσουπιάς, η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη και ο Προκόπης Μπίλης.