Πα. Μαρ 29th, 2024

Ο δυναμικός Δημήτρης Νικολακόπουλος στο πλευρό του Φαρμάκη στην Ηλεία

Με εξαιρετική δυναμική εξελίσσεται η υποψηφιότητα του φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Νικολακόπουλου, στην περιφερειακή παράταξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη.

Με αποκλειστικό στόχο την ανάπτυξη και την ανάδειξη της  Ηλείας και της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας γενικότερα, ο Δημήτρης Νικολακόπουλος, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, πιστεύοντας ότι οι νέοι πρέπει να βγουν μπροστά στην προσπάθεια να αλλάξει σελίδα η περιφέρεια.

Ο ίδιος ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πρωτεύουσα του Νομού, τον Πύργο και γνωρίζει άριστα τις παθογένειες της περιοχής αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην καθημερινότητά τους.

Πιστεύει στις αστείρευτες και ανεκμετάλλευτες δυνατότητες του Νομού στον τουρισμό και την αγροτική ανάπτυξη, ενώ παράλληλα από τον σχεδιασμό του δεν απουσιάζει η προώθηση του Αθλητισμού, που αποτελεί έναν τομέα για τον οποίο ο ίδιο είναι άριστος γνώστης, ως πρώην αθλητής ποδοσφαίρου σε αρκετά σωματεία της Ηλείας όπως ο Ξενοφώντας Κρεστένων, ο Α.Ο. Μακρισίων , ο Πέλοπας Πύργου, η Αλφειονίδα Αλφειούσας και η Ολυμπιάδα Γουμέρου.

Αν και είναι η πρώτη φορά που ασχολείται ενεργά με την Αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, γνωρίζει πολύ καλά τα διαχρονικά προβλήματα του τόπου, καθώς ο πατέρας του Γιώργος Νικολακόπουλος, αποτέλεσε ένα σημαντικό αυτοδιοικητικό στέλεχος της περιοχής, αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.