Πα. Μαρ 29th, 2024

Νίκος Κοροβέσης: Το δυνατό «χαρτί» του Φαρμάκη στην Ηλεία

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ξεκίνησε τις ανακοινώσεις υποψηφίων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης

Με αποκλειστική προτεραιότητα την αλλαγή σελίδας στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Νεκτάριος Φαρμάκης παρουσίασε τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν ξεχωρίζει αυτή του γνωστού επιχειρηματία στην περιοχή, Νίκου Κοροβέση.

Στόχος του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Όλα από την Αρχή» Νεκτάριου Φραμάκη είναι να καταρτίσει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο για τους τρεις νομούς της περιφέρειας που θα συνδυάζει φρέσκα πρόσωπα με πλούσια βιογραφικά, αλλά και έμπειρα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με διάθεση να προσφέρουν για την ανάδειξη και την ανάπτυξη της περιφέρειας.

Σ΄αυτό το πνεύμα κινείται η δυναμική υποψηφιότητά του νεαρού επιχειρηματία, Νίκου Κοροβέση, η οποία δίνει ιδιαίτερη ώθηση στον συνδυασμό Φαρμάκη στην Ηλεία. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στον τομέα τουρισμού και εστίασης στην περιοχή της Ζαχάρως και συγκεκριμένα στον Κακόβατο, αποτελεί το «δυνατό χαρτί» του υποψήφιου περιφερειάρχη στην ΠΕ Ηλείας.

Όσοι ασχολούνται με τα πολιτικά πράγματα στην περιοχή μιλούν για έναν  άνθρωπο αυτοδημιούργητο, άνθρωπο της αγοράς, με αίσθηση προσφοράς στον τόπο του, ο οποίος  κατάφερε να περάσει από τους πρώτους τις «σκληρές εξετάσεις» του μητρώου στελεχών και πλέον να βρεθεί στην ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, που θα παλέψει για την ανάδειξη και την ανάπτυξη του τόπου του.