ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξεκάθαρο προβάδισμα της Έλενας Βάκα για τον δήμο Χαλκιδέων δείχνει νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα της υποψήφιας δημάρχου Δήμου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα δείχνει η τηλεφωνική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία δημοσκοπήσεων PRORATA για λογαριασμό του Eviatopτο διάστημα από 6 έως και 9 Μαϊου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Χαλκιδέων σε δείγμα 1000 ατόμων.

Στην πρόθεση ψήφου της 1ης Κυριακής προηγείται η Έλενα Βάκα με 27%, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Βασίλης Καθαροσπόρης με 20%. Στην τρίτη θέση ο Χρήστος Παγώνης με 19%.

Η Έλενα Βάκα είναι φανερό ότι έχει περάσει μποροστά συγκεντρώνοντας τα μεγαλύτερα ποσοστά, ενώ στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση συμμετέχουν ο Βασίλης Καθαροσπόρης και ο νυν δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του με σημαντική απώλεια της δυναμικής του σε σχέση με το 2014.

Τελευταία άρθρα

ΚΕΔΕ στη ΔΕΘ 2026: Οι Δήμοι ανεβάζουν τον πήχη των διεκδικήσεων για αρμοδιότητες, πόρους και αποκέντρωση

Με σαφές θεσμικό και πολιτικό στίγμα αναμένεται να δώσει το «παρών» στη φετινή 90ή Διεθνή…

12 ώρες ago

Δύσκολες ώρες για τον Αχιλλέα Μπέο

Έχασε την αδερφή του από ανακοπή, την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.

14 ώρες ago

Κοινό μέτωπο Περιφέρειας Θεσσαλίας & Δήμου για τον δρόμο Λάρισας-Φαρσάλων

Ο Περιφερειάρχης άνοιξε τον φάκελο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή δρομολογούνται στην περιοχή.

14 ώρες ago

Ξεκίνησε η μεγάλη ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου του Δήμου Αιγάλεω

Eπένδυση 6 εκατ. ευρώ για έναν σύγχρονο, προσβάσιμο, πράσινο και λειτουργικό δημόσιο χώρο.

15 ώρες ago

Νέο πολιτιστικό κέντρο στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Ένα ακίνητο της σιδηροδρομικής περιουσίας αποκτά νέα ζωή, συνδέοντας την αξιοποίησή του με τον πολιτισμό…

15 ώρες ago