Πα. Απρ 26th, 2024

«Οργώνει» τα Δωδεκάνησα ο Γιάννης Παππάς (Εικόνες)

Ασταμάτητος ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

Από τη Ρόδο μέχρι το Καστελόριζο και από την Σύμη μέχρι το Αγαθονήσι, ο Γιάννης Παππάς, πραγματοποιεί συνεχείς περιοδείες, με στόχο την προώθηση του προγράμματος της ΝΔ, καθιστώντας την υποψηφιότητά του στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου  εξαιρετικά δυναμική.

Σε καθημερινή βάση περιοδεύει και συνομιλεί με τους πολίτες της ακριτικής αιγαιοπελαγίτικης Ελλάδας, ακούγοντας τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Πραγματοποιεί συναντήσεις με τους εκπρόσωπους τοπικών επαγγελματικών φορέων, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα της τοπικής οικονομίας, ενώ στις περιοδείες του συνομιλεί με τοπικούς επιχειρηματίες, ωστέ να σχηματίσει από τους ίδιους εικόνα για τα προβλήματα και τις παθογένειες των Δωδεκαανήσων, που η ΝΔ την επόμενη ημέρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

 

 

Στους δρόμους του νησιού που γεννήθηκε και μεγάλωσε συναντά σε καθημερινή βάση φίλους από τα μαθητικά του χρόνια, γείτονες και απλό κόσμο, για τους οποίους αποτελεί τον δικό τους άνθρωπο, που όπως δηλώνουν «πρέπει να επιστρέψει στη Βουλή για να προωθήσει τις ανάγκες και τα συμφέροντα τους».