Πα. Απρ 26th, 2024

Συμπόρευση Βουρνούς – Καμπούρη για τον δήμο Χίου

Την πρόταση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Λαμπρινούδη, Στέλιου Καμπούρη,για ενιαίο ψηφοδέλτιο στο οποίο θα συμμετέχουν εν ενεργεία και εν δυνάμει δημοτικοί σύμβουλοι  αποδέχθηκε ο δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς .

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Το νέο πλαίσιο για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου που διαμορφώνεται με τον “Κλεισθένη” νομίζω ότι επιβάλλει να εξετάσουμε χωρίς παρωπίδες κάθε δυνατότητα σύγκλισης, επιδιώκοντας μία λειτουργία του Δήμου που να έρχεται πιο κοντά στην επιδίωξη του καλύτερου δυνατού στη Χίο».

Ενώ σε πρόσφατη δήλωσή ο δήμαρχος Χίου ανέφερε ότι αυτή την στιγμή προέχουν οι συγκλήσεις και όχι το όνομα που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου. Ο κ. Βουρνούς μάλιστα τόνισε ότι η βασική προταιρεότητά του είναι το καλό της Χίου και προς αυτή την κατέυθυνση θα κινηθεί: «αποδέχομαι να είμαι και το Νο2 και το Νο4 μέσα σε ένα τέτοιο εγχείρημα γιατί δεν είναι ένα θέμα που αφορά τον Μ. Βουρνού αλλά το μέλλον της Χίου. Το έχουμε δείξει στην πράξη μέσα στην «Πρωτοβουλία» ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι επικεφαλής. Αυτό δίνει και την ελπίδα ότι η πρόταση Καμπούρη μπορεί να εφαρμοστεί».