Οι μηχανές της Νέας Δημοκρατίας για τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, έχουν πάρει για τα καλά μπροστά, καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ σε ολόκληρη την Επικράτεια.
Εν αναμονεί των τελικών ανακοινώσεων, η «γαλάζια» λίστα του Νομού Χανίων έχει διαμορφωθεί ως εξής: Ντόρα Μπακογιάννη, Μανούσος Βολουδάκης, Δημήτρης Φραγκάκης, Ελβίρα Στασινού, Γιώργος Σχοινοπλοκάκης και Βασίλης Διγαλάκης
Ωστόσο, μέχρι την τελική ανακοίνωση των υποψηφίων που θα ριχτούν στη μάχη του σταυρού, δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, καθώς στην Πειραιώς όλα δείχνουν ότι θα σβήνουν και γράφουν ονόματα μέχρι την τελευταία στιγμή.
Συνολικά 73 ονόματα υποψηφίων σε διάφορες περιφέρειες έχει ανακοινώσει η Πειραιώς από τα τέλη του 2018 μέχρι τις αρχές Ιουνίου, ενώ αυτοδίκαια θα είναι υποψήφιοι και οι 78 βουλευτές που διαθέτει σήμερα. Αυτά είναι μέχρι στιγμής τα μόνα επίσημα και απολύτως βέβαια.
Στην ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων σχολικών κτιρίων προχωρά ο δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού, στο πλαίσιο της…
Στην Π.Ε. Ροδόπης συνεχίστηκε ο κύκλος των απολογιστικών παρουσιάσεων του Χριστόδουλου Τοψίδη στις πέντε Περιφερειακές…
Το πλαίσιο «Πελοπόννησος 2035», θέτοντας μια καθαρή πολιτική προτεραιότητα η νέα ΚΑΠ δεν μπορεί να…
Για την ανησυχητική αύξηση της συχνότητας των πυρκαγιών στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, τον επιχειρησιακό…
Με δράσεις ενημέρωσης για την ασφάλεια στο νερό, Παλαιό Φάληρο και Ερυθρός Σταυρός, τίμησαν την…
Iδανικά το 1ο Attica Roots Festival έκλεισε o διάσημος πρεσβευτής της παγκόσμιας ειρήνης, Faruk Tekbilek…