Τους 130 υποψηφίους του συνδυασμού του για τον δήμο Χανίων ανακοίνωσε ο Άρης Παπαδογιάννης

Τους 130 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Η Απάντηση τα Χανιά μας», παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, Άρης Παπαδογιάννης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα.

Όπως ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος μεταξύ άλλων «πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, τολμώ να πω το πλέον πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που έχει παρουσιαστεί στα Χανιά.
Ένα ψηφοδέλτιο που χαρακτηρίζεται από τη συμμετοχή ανθρώπων με ξεχωριστές αναφορές, από όλους τους πολιτικούς χώρους, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλες τις επαγγελματικές ομάδες, ανθρώπους όλων των ηλικιών».

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Η Απάντηση τα Χανιά μας»:

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣΚαθηγητής Φυσικής Αγωγής M.Sc στην Α/βαθμια  Εκπ/ση Ν. Χανίων. Προπονητής στον Ν.Ο.Χανιων και στο τμήμα Ειδικής Αθλησης στο άθλημα του Καγιάκ. Πρώην Ομοσπονδιακός Προπονητής στην Ε.Ο.Κανοε Καγιάκ
ΑΛΕΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣΥπάλληλος ΔΕΔΙΣΑ, Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Μουρνιών
ΑΛΕΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΕπαγγελματίας οδηγός
ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣΠτυχιούχος Μηχ/κος αυτοκινήτων, μέλος ΔΣ εξελεγκτικής επιτροπής Αδελφότητας Μικρασιατών Ν.Χανίων “Ο Άγιος Πολύκαρπος”
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙδιωτικός Υπάλληλος – Πρώην Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αρωνίου
ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣΥπάλληλος Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΝΙΚΗΔημόσιος Υπάλληλος (Δικαστική γραμματέας), τ. Πρόεδρος Συλλόγου Δικαστικών υπαλλήλων Χανίων
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣτ.Δ/ντης Εμπορικής Τράπεζας- Alpha bank. πρόεδρος Αναπτυξιακού συλλόγου Σταλού,πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος ξενοδ. εταιρείας, Οικονομολόγος
ΑΡΧΟΝΤΆΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΦαρμακοποιός
ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΜηχανικός Περιβάλλοντος, μεταπτυχιακό στον τομέα Βιοεξυγίανσης, επιχειρηματίας
ΒΑΓΙΩΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗπ. Καθ/τρια Φυσικής Αγωγής Πολυτεχνείου Κρήτης, Μέλος επιτροπής Πανεπιστημιακού Αθλητισμού Ελλάδας, Διεθνής Κριτής Σύγχρονης κολύμβησης – στίβου
ΒΕΡΥΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΡαδιοφωνική Παραγωγός Ράδιο Αμόρε 87,5 – Αισθητικός
ΒΕΣΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣΜέλος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Αυτοκινιτιστών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Α.Ε.), μέλος Ομοσπονδίας Επαγγελματιιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Χανίων (Ε.Β.Ε.Ν.Χ.)
ΒΙΔΑΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΒΟΓΙΑΤΖΗ-ΚΑΛΙΤΣΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΥπάλληλος ΔΟΚΟΙΠ, Μέλος εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν.Χανίων
ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΙδ.Υπάλληλος, μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου Στερνών
ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣΕλ. Επαγγελματίας
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΗλεκτρολόγος
ΓΙΟΒΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣΝοσηλευτής Δ.Ε. ορθοπεδικού ιατρείου Γ.Ν.Χ., πρώην πρόεδρος Δημ. Ενότητας Περιβολίων
ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗ ΡΟΔΩΙδιωτικός Υπάλληλος
ΓΟΜΠΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΙδιωτικός Υπάλληλος
ΓΟΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣΑξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α., π. Αντιδήμαρχος Ακρωτηρίου
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣΣυνταξιουχος, π. Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Σταλού
ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ-ΤΖΟΓΑΝΙΔΗ ΦΑΝΗΙδιωτικός Υπάλληλος
ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣΤεχνικός ΔΕΔΔΗΕ Εναερίτης
ΔΡΟΥΤΣΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣΟδοντίατρος, Υπεύθυνος Κέντρου Υγείας Χανίων
ΖΑΓΟΥΡΑΚΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣΕπιχειρηματίας, manager σε καταστήματα εστίασης, μέλος Δ.Σ. ΝΟΧ & Έφορος ναυαγοσωστικής
ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣτ. Αντιπρ. Περιφ. Διοίκησης Προνοιακών Ιδρυμάτων Κρήτης, Συντ/ουχος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΩΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΟικοδόμος
ΘΩΜΑΔΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΔικηγόρος
ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣΕκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
ΚΑΛΙΤΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΔιακινητής Αεροπορικών Φορτίων – Χειριστής
ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣτ. Αντιδήμαρχος Δήμου Ακρωτηρίου, τ. Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αρωνίου
ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΙδιωτικός Υπάλληλος
ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑΤΑ)Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΚΗΣ ΚΟΣΜΑΣΑντιπρόεδρος Δημ. Κοινότητας Νεροκούρου, Μέλος Ποδοσφαιρικής Ομάδας Ηρακλής Νεροκούρου
ΚΑΜΠΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣΣτέλεχος διοίκησης & οικονομίας στο τομέα τουρισμού, πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Βαμβακόπουλου
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΑγρότης
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣΠτυχιούχος Παντείου, στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας, Δημ. Σύμβουλος Χανίων, τ. Αντιδήμαρχος Ν.Κυδωνίας
ΚΑΡΥΔΑ ΛΙΑΥπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΜΜΕ
ΚΑΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΣυντ/χος Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΙΩΑΝΝΗΣΙδιωτικός Υπάλληλος
ΚΑΤΩΤΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΑσφαλιστικός Σύμβουλος
ΚΕΜΕΣΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛπ. Δήμαρχος Ελ. Βενιζέλου-Αντιδήμαρχος Χανίων-Τμημ/άρχης ΕΛΤΑ
ΚΕΡΔΕΛΑ-ΜΑΡΜΑΤΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)τ. Προϊσταμένη Διοικητικων Υπηρεσιών Λιμενικού Ταμείου Ν.Χανίων, Αγιογράφος, μελος του Συλλόγου Φίλων Τέχνης
ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣΕπιχειρηματίας, τ.Πρόεδρος Κοινότητας Απτέρων, τ. Δημ. Σύμβουλος Χανίων
ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΕλεύθερος Επαγγελματίας – πρώην Δημ.Σύμβουλος Σούδας
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΧΑΡΑΔασκάλα, πτυχιούχος παιδαγωγικού τμήματος Παν. Κρήτης, λογιστικής ΤΕΙ Ηρακλείου, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην ειδική αγωγή & πτυχίου Braille
ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΙδιωτικός Υπάλληλος
ΚΟΥΤΣΑΥΤΑΚΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣΥποστράτηγος ε.α. (ΕΛ.ΑΣ)-πρώην Αστυνομικός Δ/ντης Χανίων
ΚΡΙΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑΥπάλληλος Δ.Ε.Η, Απόφοιτος σχολής Ζ’ τμήματος Υπολογιστών
ΚΡΙΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΕλ. Επαγγελματιάς
ΚΡΟΥΣΚΟΥ ΠΟΠΗΤΕ Νοσηλευτρια-ΠΕ Εκπαιδευτρια Ε.Δ.Ιατρειου Γ.Ν.Χ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΤΑ)Επιχειρηματίας-Έμπορος, τέως πρόεδρος Ικάρου Μουρνιών, Αντιπρόσωπος εμπορικού συλλόγου ΕΣΕΕ
ΚΩΣΤΑΡΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΔιασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΙδιωτική Υπάλληλος
ΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΝΙΝΑΔιπλ.Πολιτικός Μηχανικός
ΛΑΦΑΤΑ ΜΑΡΙΑΣυνταξιούχος πρώην ΟΑΔΥΚ
ΛΕΙΨΑΚΗΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣπ. Αντιδήμαρχος Δ. Χανίων – π. Υπάλληλος ΕΛ.ΤΑ.
ΛΥΧΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΗλεκτρολόγος
ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣΕιδικός Καρδιολόγος – Επιμελητής Β’, Τ. Αν. Διυθυντής 2ου ΚΥ Χανίων
ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΠρόεδρος σωματείου εργαζομένων Κάυσιμα Χανίων
ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑΕπιχειρηματίας
ΜΗΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣΥπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ
ΜΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣΙδιωτικός Υπάλληλος, μέλος ΠΡΟ.Τ.Α. Χανίων
ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΕΛΕΝΗΠτυχιούχος διοίκησης Κοινωνικών & Συνεταιριστικών επιχειρήσεων.Μέλος ΝΟ.Δ.Ε, Ιδιωτική Υπάλληλος
ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣΕπιχειρηματίας, Ιδιοκτήτης Πρότυπης Μονάδας παραγωγής τυροκομικών προϊόντων, μέλος διοίκησης ΕΒΕΧ
ΜΠΑΡΙΩΤΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣΑπόφοιτος Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού. Αθλητής υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χ
ΜΠΙΚΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΑπόφοιτη Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης, Υπάλληλος Εταιρείας Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Χανίων
ΜΠΙΚΟΥΒΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΕλ. επαγγελματίας
ΜΠΟΥΖΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣΑξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού Ε.Α. -Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ), Εκπαιδευτής Αυτοδυτών, Διευθυντής Σχολής Αυτοδυτών ΝΟΧ
ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΙδιωτικός Υπάλληλος
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΚΟΣ)Συνταξιούχος αστυνομικός
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣΕιδικός Παθολόγος
ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΙΑ)Μηχ/κος Φυσικών Πόρων & Περιβάλλοντος
ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΙδιωτικός Υπάλληλος
ΠΑΙΝΕΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣΙδιωτικός Υπάλληλος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
ΠΑΛΑΘΟΥΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΙδ. Υπάλληλος
ΠΑΛΗΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣΠολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΔικηγόρος Παρ’ Εφέταις, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων “Άγιος Ιωάννης”
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ)Καθηγητής Φυσικής – Msc ΗΜΜΥ, Υπ/ντής ΔΙΕΚ Αποκορώνου, Υπ. Δρ Πολυτεχνείου Κρήτης
ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ ΛΕΥΤΈΡΗΣΣυνταξιούχος Δημοσίου, τέως Δήμαρχος Ανατολικού Σελίνου, πρώην Διευθυντής Δικαστικών Φυλακών Χανίων, πρώην Διευθυντής Γενικού Νοσοκομείου N.Χανίων, τέως Αντιπρόεδρος ΤΕΔΚ
ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΗΛΙΑΣΕλ.Επαγγελματίας
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΤΑΣΑΧειρούργος οδοντίατρος,επιδημιολόγος οδοντίατρος, εκλεγμένη στο Δ.Σ. Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων
ΠΑΤΕΛΑΚΗ – ΣΓΟΥΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗΣυνταξιούχος Δημοσίου, μέλος Συμβουλίου ΔΟΚΗΠ
ΠΑΤΕΡΑΚΗ-ΑΣΗΜΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑΕλ.Επαγγελματίας
ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΕπιχειρηματίας, μέλος ΔΣ & διοικητικής επιτροπής ΕΒΕΧ, πρώην Αντιδήμαρχος Ακρωτηρίου
ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΠρόεδρος Ομοσπ. Επαγγελματιών βιοτεχνών & εμπόρων Ν.Χανίων (ΟΕΒΕΝΧ), Αντιπρόδερος, Παν.Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημοσίων-Ιδιωτικών Σχολείων (ΠΟΚΔΙΣ), Πρόεδρος Σύμπραξης Φορέων Χανίων για την ανάπτυξη & την απασχόληση,μέλος του ΔΣ Εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου Χανίων (ΕΒΕΧ), πρόεδρος Σωματείου μισθωτών κυλικείων δημόσιων σχολείων Ν.Χανώιν- Ρεθύμνου
ΠΕΝΤΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΔημόσιος Υπάλληλος, τοπικός σύμβουλος Σταλού
ΠΙΣΠΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΤεχνολόγος Γεωπόνος
ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗ -ΒΑΡΑΝΑΚΗ ΡΟΥΛΑΕλ. επαγγελματίας
ΠΛΑΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣΗλεκτρολόγος στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας
ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΑΝΝΑΣυντ/χους Δημοσίου, Μέλος συμβουλίου Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης Δήμου Χανίων,Εθελόντρια νοσηλευτικής Ε.Ε.Σ. Τμ. Χανίων
π. μέλος Δ.Σ. Κέντρων Πρόνοιας Χανίων
ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ-ΜΑΡΜΑΡΙΤΣΑΚΗ ΧΡΥΣΗ (ΣΟΥΛΑ)Επιχειρηματίας
ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΑγρότης
ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΑντιπρόεδρος κοινότητας Βαμβακοπουλου ιδιωτικός υπάλληλος στα καύσιμα Χανιων
ΣΑΡΙΚΑΚΗΣ ΣΗΦΗΣΠρώην πρόεδρος & πρώην αντιδήμαρχος Κεραμιών
ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)Γυμναστής, εκπαιδευτικός στην Ιδιωτική εκπαίδευση από το 1997
ΣΗΦΑΚΗ ΝΙΚΗΙδιωτικός Υπάλληλος
ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΤΖΕΝΗΕπιχειρηματίας
ΣΚΟΥΛΑ ΑΛΕΚΑΚαθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, μεταπτυχιακό στη διόικηση σχολικών μονάδων
ΣΚΟΥΜΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣΑγροκτηνοτρόφος (Αγρότης)
ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΠροπονητής KUNG FU, Φυσικοθεραπευτής Κινέζικης & Ιταλικής φυσικοθεραπείας
ΣΤΑΜΠΟΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣύμβουλος Διαπροσωπικών Σχέσεων&Επικοινωνίας – Εκπαιδεύτρια & συντονίστρια Ομάδων Ενηλίκων
ΣΤΑΜΠΟΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙδιωτικός Υπάλληλος
ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑΑστυνομικός, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αρωνίου
ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑΟδηγός Ταξί
ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΟρθοπαιδικός χειρούργος-Τραυματολόγος, τ. Αντιδήμαρχος Χανίων
ΤΑΛΑΚΗ-ΒΕΡΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)Κομμώτρια, τ. μέλος ΔΣ Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών Πασακακίου
ΤΕΛΕΜΕΝΗΣ ΒΕΝΟΣΙατρός Ορθοπαιδικός, ε.α Αρχιπλ/ρχος Ιατρός Ορθοπαιδικός, τ. Δ/ντης Ορθ.Κλινικής ΝΝΑ,τ. Δ/ντης Ιατρικής Υπηρεσίας ΝΝΚ & ΠΒΚ, τ.Πρόεδρος Ομάδας ποδοσφαίρου Ασπίδας Ναυστάθμου
ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ – ΖΟΥΛΑΚΗ ΝΑΤΑΣΑΟικιακά πτυχίο Ιταλικής γλώσσας, Αγγλικών. Πιστοποίηση παρακολούθησης μαθημάτων από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο Εγκληματολογική Ψυχολογία.
ΤΖΙΓΚΟΥΝΑΚΗΣ ΧΑΛΑΡΑΜΠΟΣ(ΜΠΑΜΠΗΣ)Τραπεζικός Υπάλληλος
ΤΖΙΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΕπιχειρηματίας – Ελ. Επαγγελματίας, Δημ. Σύμβουλος Δημ. Ενότητας Θερίσσου, Αντιπρόεδρος Δημ. Συμβ. Χανίων.j
ΤΟΣΚΑ-ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑΙδιωτικός Υπάλληλος
ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΙδιωτικός Υπάλληλος