Πα. Απρ 26th, 2024

Παρουσία Κικίλια η πρώτη εκδήλωση του Γιάννη Δαρδαμανέλη στην Καλαμαριά (pics)

Την προεκλογική περίοδο εγκαινίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης με την πρώτη του ομιλία σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης με θέμα την Πολιτική Προστασία.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» έδωσε το «παρών» ο πρώην υπουργός και τομέαρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, ο τοποθετήθηκε για την σπυδαιότητα του φορέα της Πολιτική Προστασίας και την ανάγκη αποκατάστασης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε: «Ο νέος Πατριωτισμός εκφράζεται από τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού και θέτει ως βάσεις για την Ανόρθωση της Ελλάδας, την υπεράσπιση των αξιών μας, της ιστορίας μας & της εθνικής μας ακεραιότητας. Απίστευτος κόσμος σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ.»

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, ο οποίος αφου ευχαρίστησε τους συνδημότες του για την εντυπωσιακή ανταπόκριση στο κάλεσμα του ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής του «Γενιά Δημιουργίας» αναφορικά με την αναβάθμιση και την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας στον δήμο Καλαμαριάς.

Ο υποψήφιος δήμαρχος επεσήμανε ότι έχει διάθεση να αφουγκραστεί όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων της Καλαμαριάς με στόχο  να βρεθούν λύσεις για την αντιμετώπισή τους και να οδηγηθεί η  Καλαμαριά «στη θέση της, στο επίκεντρο των εξελίξεων», όπως  τόνισε ο κ. Δαρδαμανέλης.