Έτοιμος για την πρώτη του μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ο ΟΝΝΕΔίτης, Βασίλης Στέγγος. Γέννημα θρέμμα της Β’ Πειραιά και πλέον επιτυχημένος επιχειρηματίας της περιοχής επέλεξε με την παρουσία του να στηρίξει την προσπάθεια του Νίκου Χουρσαλά για τον Δήμο Κορυδαλλού.
Έχοντας διατελέσει γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Β’ Πειραιά και σήμερα εκλεγμένος στην ΝΟΔΕ της περιφέρειας έχει ήδη γράψει αρκετά χιλιόμετρα και βάζει τον επόμενο «στόχο» του.
Με την ανακοίνωση του συνδυασμού του Νίκου Χουρσαλά, «Κορυδαλλός – 1 Βήμα Μπροστά», στα μέσα του περασμένου μήνα, ο Βασίλης Στέγγος αποτελεί τον νεότερο ηλικιακά υποψήφιο και σίγουρα μια από τις πιο ισχυρές παρουσίες στη Β’ Πειραιά, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Πηγή: peiraiasnews
Με στόχο τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και τη στήριξη των οικογενειών…
Αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ήταν η Παρασκευή και στο δήμο Βύρωνα ο οποίος με…
Έπρεπε να περάσουν χρόνια, γεμάτα προβλήματα, αιτήματα και παράπονα, τόσο από τη δημοτική Αρχή της…
Ουσιαστικές για την ενίσχυση του πρασίνου και τη βελτίωση της αισθητικής της πόλης και της…
Άρθρο του Στάθη Φουντουκίδη, Δημάρχου Πέλλας Κάθε διοικητική θητεία είναι ένα μονοπάτι που δεν…
Έναν λεμονόκηπο στην καρδιά της Αθήνας δημιουργεί ο δήμος, φυτεύοντας πενήντα λεμονιές, δίνοντας χρώμα και…