Πα. Μαρ 29th, 2024

Παρουσία Μεϊμαράκη η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Β’ Πειραιά

Αύριο, Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2019, θα κόψει την πρωτοχρονιάτική πίτα της η Νομαρχιακή Επιτροπή της Β’ Πειραιά.

Επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου της οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Λιβανού, είναι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Η παρουσία του πρώην προέδρου στην εκδήλωση είναι ιδιαίτερα σημαντική, με τον κ Μεϊμαράκη να αποτελεί ένα από τα πιο ενωτικά πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας αφού για τους ψηφοφόρους της δεξιάς παράταξης είναι ένας από τους ανθρώπους που την κράτησε ενωμένη την καταστροφική περίοδο του δημοψηφίσματος. Μάλιστα αυτή θα είναι και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων βουλευτών και ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με τον ίδιο να ορίζεται ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως ο κ Μεϊμαράκης τις επόμενες ημέρες θα οργώσει ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ για τους καλά γνωρίζοντες του νεοδημοκρατικού ρεπορτάζ είναι το πιο βαρύ όνομα του ευρωψηφοδελτίου το οποίο θα δώσει τεράστια ώθηση στο κόμμα στις εκλογές.

Σημειώνεται πως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, στο χώρο εκδηλώσεων, TERRA VERDE (7ης Μαρτίου 1944 αρ. 49, Νίκαια).