Κυ. Απρ 14th, 2024

Πατούλης: Δήλωση στήριξης στον Αμπατζόγλου για τον δήμο Αμαρουσίου – Δε στηρίζει τη Μαρίνα Πατούλη

Την στήριξη του στην υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τον δήμο Αμαρουσίου, εξέφρασε ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο υποψήφιος περιφεριάρχης Αττικής έσπευσε να επαναλάβει την στήριξή του στο πρόσωπο του Θεόδωρου Αμπατζόγλου αμέσως μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας της συζύγου του, Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη, για τον δήμο των Βορείων Προαστίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr, η υποψηφιότητά της Μαρίνας Πατούλη για τον δήμο Αμαρουσίου είναι καθαρά προσωπική επιλογή, με την οποία καμία εμπλοκή δεν έχει ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παρά τις ανακατατάξεις που έφερε στα πράγματα η απόφαση της συζύγου του να διεκδικήσει τον δήμο, εμμένει στην στήριξη του «εκλεκτού» της ΝΔ για τον δήμο Αμαρουσίου, Θεοδωρου Αμπατζόγλου.

Δείτε την ανακοίνωση του του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη:

«Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.


Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007.


Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις,  την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου.


Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής.»