Πε. Απρ 25th, 2024

Σε αδιέξοδο ο Νικολαράκος στο Μαρούσι – Χωρίς στήριξη δεν του βγαίνει τίποτα

Με πολλά όνειρα και προσδοκίες ξεκίνησε ο Γιάννης Νικολαράκος στο Μαρούσι με στόχο να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο και να διαδεχθεί τον Γιώργο Πατούλη. Πόνταρε σε μεγάλο βαθμό στη διστακτικότητα της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που πλέον δεν υπάρχει φυσικά καθώς οι μηχανές της κεντροδεξιάς έχουν πάρει για τα καλά μπρος.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης έκανε μάλιστα ανακοίνωση του συνδυασμού σε μία εκδήλωση με καλεσμένο τον πρώην βουλευτή Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον δημοσιογράφο Κωνταντίνο Μπογδάνο.

Τελικά ο Γιάννης Νικολαράκος μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει βρεθεί σε αδιέξοδο αφού ούτε η κεντροδεξιά στην περιοχή είναι διαλυμένη, ούτε ο ίδιος βρήκε πολιτικές πλάτες, κάτι που επιζητούσε με αποτέλεσμα να μην του βγαίνει τίποτα.

Δεν είναι τυχαίο ότι έδωσε το παρών στην παρουσίαση βιβλίου του Κωστή Χατζηδάκη όπου ήταν ομιλητές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, βγάζοντας μάλιστα φωτογραφία με τον τελευταίο.

Ατύχησε όμως γιατί η Νέα Δημοκρατία συσπειρώνεται με γεωμετρική πρόοδο στο πλευρό του Θόδωρου Αμπατζόγλου ενώ το Ποτάμι εκδήλωσε τη στήριξή του στον τελευταίο.

Δύσκολα τα πράγματα Γιάννη και έχουμε ακόμα 5 ολόκληρους μήνες μέχρι τις εκλογές…