Πα. Μαρ 29th, 2024

Δυναμική επιστροφή του Χάρη Τομπούλογλου στον δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Δυναμικό comeback στην τοπική αυτοδιοίκηση ετοιμάζεται να κάνει ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Χάρης Τομπούλογλου. Το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr θα διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως σχολιάζουν έμπειροι της αυτοδιοίκησης, η μεγάλη του εμπειρία τόσο στον τομέα της Αυτοδιοίκησης όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την διεκδίκηση της δημαρχίας του δήμου της Αττικής, καθώς ο κ. Τομπούλογλου διαθέτει ισχυρό έρεισμα στην τοπική κοινωνία της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας, ενώ η χρόνια ενασχόλησή του με τα τοπικά δρώμενα τον κάνουν άριστο γνώστη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες του στην καθημερινότητά τους.

Για την ιστορία επισημαίνουμε ότι ο Χάρης Τομπούλογλου έχει δώσει ουκ ολίγες «μάχες» στις κάλπες του δήμου Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, καθώς από το 1986 έως το 1998 εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος στον καποδιστριακό δήμο Νέας Χαλκηδόνας, ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994, όπου ήταν υποψήφιος δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας με «γαλάζια» στήριξη, κατέγραψε ποσοστά 45% την πρώτη Κυριακή και 48,5% την δεύτερη, ενώ τα ποσοστά της ΝΔ  στην περιοχή ήταν 31%.

Εξίσου δυναμική ήταν η παρουσία του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, ως ανεξάρτητος υποψήφιος του καλλικρατικού δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, όπου κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό της τάξεως 48,5% και να ηγηθεί της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου.

Έχοντας δώσει το πολιτικό του στίγμα στην περιοχή, ο πολιτευτής της ΝΔ επιστρέφει δυναμικά στα πράγματα και βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις ετοιμάζοντας τον συνδυασμό του με τον οποίο θα διεκδικήσει την πρωτιά στης δημοτικές εκλογές Μαΐου. Την παράταξή του θα στελεχώσουν έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής, αλλά και πρόσωπα με συνεπή παρουσία στον επαγγελματικό στίβο και κοινό γνώμονα την ανάπτυξη και ανάδειξη του δήμου Φιλαδέφειας – Χαλκηδόνας, όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.