Πε. Μαρ 28th, 2024

Στον Νότιο Τομέα η μεγαλύτερη «σφαγή» των ΣΥΡΙΖΑίων

Για µια έδρα στον Νότιο Τοµέα της Β΄ Αθηνών σφάζονται οι «βαρόνοι» του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριµένα, στην εν λόγω εκλογική περιφέρεια το κυβερνών κόµµα αναµένεται, όπως δείχνουν οι σφυγµοµετρήσεις, να εκλέξει τέσσερις βουλευτές, ενώ σε ένα υπεραισιόδοξο σενάριο πέντε.

Ωστόσο, το πολιτικό σκηνικό στον Νότιο Τοµέα παίρνει φωτιά, αν υπολογίσει κανείς ότι η µάχη για τις τέσσερις έδρες θα κριθεί ανάµεσα στους κορυφαίους της κυβέρνησης Τσίπρα. Εχουµε και λέµε.

Τον σταυρό των ψηφοφόρων της Β3’ Αθηνών διεκδικούν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς , η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης και ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Μπαλάφας.

Μία έδρα στη συγκεκριµένη εκλογική περιφέρεια διεκδικούν ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Γιάννης Μουζάλας και η Ραλλία Χρηστίδου, µε τους δύο τελευταίους να έχουν µετρήσει τις δυνάµεις τους και στις ευρωεκλογές. Και σαν να µην έφταναν όλα αυτά, σταυρό στα νότια διεκδικούν και οι «µουσαφιραίοι» Θεοχαρόπουλος, Παπακώστα και Χριστοφορίδης.