Πα. Απρ 26th, 2024

Κερδίζει «έδαφος» η δυναμική εκπαιδευτικός Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου στον Βόρειο Τομέα

Με ιδιαίτερη δυναμική προχωρά η υποψηφιότητα της εκπαιδευτικού Πηνελόπης Παναγιωτοπούλου στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η κ. Παναγιωτοπούλου αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει τον αγώνα στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, καθώς η ίδια οραματίζεται «αγνώριστη, ελεύθερη, αξιοπρεπή Ελλάδα, που επιτέλους να επιτρέπει στους ανθρώπους της να προκόβουν στον τόπο τους».

Η υποψηφιότητά της ξεχωρίζει στη λίστα της ΝΔ για τον Βόρειο Τομέα, καθώς η υποψήφια βουλευτής διακρίνεται για την μαχητικότητα και την οργανωτικότητά της, ενώ το πλούσιο βιογραφικό της στον χώρο της εκπαίδευσης, καθιστούν τις γνώσεις της για τον τομέα της παιδείας χρήσιμες για τον κυβερνητικό σχεδιασμό της ΝΔ.

Οι δράσεις και οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου, γνωρίζουν ιδιαίτερη απήχηση, ενώ η ίδια διαθέτει σημαντική πορεία στον χώρο της κεντροδεξιάς παράταξης, ως συνδικαλίστρια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, της Δ.Α.Κ.Ε.Π.Ε και υποψήφια βουλευτής και ευρωβουλευτής της ΝΔ, το 2015 και το 2014 αντίστοιχα.