Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής υποψήφιος στις εκλογές 

Ο Λευτέρης Πανταζής θα είναι υποψήφιος, αφού στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών έθεσε μια από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν, γιατί ο γνωστός τραγουδιστής είναι αγαπητός.

Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και η επιλογή του κάθε άλλο από τυχαία δεν είναι.

Ο Λευτέρης Πανταζής φαίνεται να αποδέχθηκε λοιπόν την πρόταση του νυν Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού και έτσι στις εκλογές του Μαΐου θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Ποιος είναι ο Λευτέρης Πανταζής

O Λευτέρης Πανταζής (το πραγματικό όνομα είναι Λευτέρης Παγκοζίδης) είναι γεννημένος στις 27 Μαρτίου 1954 και είναι είναι Έλληνας τραγουδιστής και θεωρείται ένα από τα εμπορικότερα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Γεννήθηκε στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν (πρώην Σοβιετική Ένωση) από γονείς της Ελληνικής ποντιακής κοινότητας της ΕΣΣΔ. Λίγα χρόνια μετά ήρθε στην Ελλάδα ως πρόσφυγας όπου, καθώς τα χρόνια ήταν δύσκολα, δούλευε από μικρός σαν λούστρος, ωστόσο το τραγούδι ήταν πάντα η μεγάλη αγάπη του.

Είχε μεγαλώσει με τους ήχους της Ελληνικής μουσικής και τραγουδούσε από παιδάκι. Έτσι σύντομα έβαλε στόχο να γίνει γνωστός τραγουδιστής, κι όταν, αργότερα, τα κατάφερε, δε δίσταζε να μιλάει πολύ συχνά για την καταγωγή του και για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε. Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1975-76 και άρχισε σιγά-σιγά να τραγουδάει στις πίστες, μαζί με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού.

Έχει δώσει επίσης αφιλοκερδώς πολλές συναυλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έχει μία κόρη, την Κόνι Μεταξά, η οποία ασχολείται με το χώρο του θεάματος και μητέρα της είναι η Ζώζα Μεταξά.

Eκτός των άλλων, δραστηριοποιείται πολύ και στο χώρο του αθλητισμού. Στο διάστημα 2002-2006 διετέλεσε με επιτυχία πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου. Στο διάστημα αυτό η ομάδα έπαιξε δύο φορές στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ενώ παλιότερα ήταν πρόεδρος στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Εσπερίδων Καλλιθέας, επίσης διατηρεί και επιχείρηση με γήπεδα μίνι ποδοσφαίρου (5Χ5).