Πε. Απρ 25th, 2024

Βίκυ Ανδρικοπούλου: Κανένα αδέσποτο στους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου

 ‘’Ο πολιτισμός μια κοινωνίας διακρίνεται από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στα ζώα’’ δηλώνει η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Βίκυ Ανδρικοπούλου η οποία την πρώτη Κυριακή του κάθε νέου μήνα  διοργανώνει με τεράστια επιτυχία την ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στο Πάρκο Φλοίσβου Π. Φαλήρου.

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση των κατοίκων της πόλης της, σχετικά με την προστασία των αδέσποτων και με  στόχο την εύρεση ανάδοχων οικογενειών για την  περαιτέρω φροντίδα και φιλοξενία των αδέσποτων ζώων, η Βίκυ Ανδρικοπούλου που ηγείται ως Υποψήφια Δήμαρχος του Συνδυασμού «Πρώτα Το Φάληρο», πραγματοποιεί διαρκώς κοινωνικές δράσεις.

Αποτέλεσε  προσωπικό μου στοίχημα να γίνει πραγματικότητα το σύνθημα του Σωματείου μας

«Ούτε ένα αδέσποτο στους δρόμους της πόλης»  αναφέρει χαρακτηριστικά η ιδρύτρια κι  Πρόεδρος του Φιλοζωικού & Πολιτιστικού Σωματείου Παλαιού Φαλήρου Βίκυ Ανδρικοπούλου στην ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στο Πάρκο Φλοίσβου.

Φαίνεται πως η Υποψήφια Δήμαρχος Π. Φαλήρου τα έχει καταφέρει αρκετά καλά  με τους πόρους που εξασφαλίζει, τους εθελοντές που οργανώνει και τις συνεχόμενες δράσεις που πραγματοποιεί δίνοντας λύσεις σε ένα διαχρονικό πρόβλημα, καθώς  σύμφωνα με τους δημότες έχει μηδενιστεί ο αριθμός των αγαπημένων τετράποδων στους δρόμους.