Τε. Μάι 1st, 2024

Στις επάλξεις η Νάντια Γιαννακοπούλου για τη «μάχη» της Δυτικής Αθήνας

Το αληθινό της χαμόγελο είναι το δυνατό της σημείο, όπως και η αυθεντικότητα που εκπέμπει.

Ο λόγος για την γοητευτική πολιτικό Νάντια Γιαννακοπούλου, που πιστώνεται το νεανικό της προφίλ και έχει καταφέρει να συνδυάζει την πολιτική, τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με τον ρόλο της συζύγου και της μητέρας τριών μικρών παιδιών.

Σημειωτέον, είναι παντρεμένη με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Μάξιμο Μουμούρη, για τον οποίο, όπως κατ επανάληψη έχει δηλώσει, ήταν ερωτευμένη μαζί του από το σχολείο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει μακρά κομματική διαδρομή, αφού το μικρόβιο της πολιτικής μπήκε στη ζωή της από τα μαθητικά της χρόνια.

Συμμετείχε ενεργά στις τάξεις της ΠΑΣΠ Νομικής αλλά και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ενώ, το 2009 και το 2012 εκλέχθηκε βουλευτής Μεσσηνίας και σήμερα διεκδικεί με αξιώσεις την εκλογή της στον Δυτικό Τομέα της σπασμένης πλέον Β Αθηνών.

Στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων δεν επέλεξε την αποχή ή την εύκολη λύση της μεταγραφής στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως διάφοροι πρώην σύντροφοι της, αλλά παρέμενε προσηλωμένη στο κόμμα της, το ΠΑΣΟΚ που το στήριξε με όλες τις δυνάμεις. Από το 2015 συμμετέχει ενεργά στην «πράσινη» επικοινωνιακή ομάδα του κόμματος, ως εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας με ιδιαίτερο δυναμισμό, επιχειρήματα και μαχητικότητα τις θέσεις του νέου φορέα , στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό της αγώνα, πραγματοποιώντας καθημερινά επισκέψεις σε λαϊκές γειτονιές της Δυτικής Αθήνας, όπως και επαφές με κομματικά στελέχη, μέλη και φίλους του Κινήματος Αλλαγής ενώ, στο πλαίσιο των κομματικών της υποχρεώσεων, συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του Κινήματος, ως κεντρική ομιλήτρια.