Πα. Απρ 26th, 2024

Με ιδιαίτερη δυναμική η υποψηφιότητα του Ηλία Γρηγορίου στον Νότιο Τομέα Αττικής

Αποφασισμένος  φαίνεται ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, να αλλάξει σελίδα στην Περιφέρεια Αττικής βγάζοντας μπροστά τη νέα γενιά.

Στα πρώτα ονόματα υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων που ανακοίνωσε ο κ. Πατούλης, συμπεριλαμβάνονται φρέσκα πρόσωπα με αξιόλογη επαγγελματική πορεία, που προσδίδουν «αέρα» ανανέωσης στον συνδυασμό «Νέα Αρχή».  Ένας από αυτούς είναι ο οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων Ηλίας Γρηγορίου.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δυναμική υποψηφιότητα στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη και αναμφισβήτητα για ένα δυνατό «χαρτί» στον Νότιο Τομέα της Αττικής.

Ο Ηλίας Γρηγορίου είναι ένας καταξιωμένος σύμβουλος επιχειρήσεων, ο οποίος ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αλίμου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 με την παράταξη του Γιώργου Κουμουτσάκου, γεγονός που τον καθιστά άριστο γνώστη των παθογενειών της περιοχής και των ανησυχιών των κατοίκων των νοτίων προαστίων.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταγράψει αξιοσημείωτη πορεία και στα πολιτικά δρώμενα, ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ενώ η εμφάνισή του στις περιφερειακές εκλογές του 2014, όπου πήρε 3.937 σταυρούς προτίμησης, δίνουν ιδιαίτερη δυναμική στην συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη.