Αν και το τοπίο παραμένει «θολό» και δεν έχει δοθεί χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Αγίας Παρασκευής, φαίνεται ότι το παζλ των υποψηφιοτήτων έχει ολοκληρώθει και ξεχωρίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα.
Έντονη κινητικότητα αναπτύσσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης με πολλούς να σχολιάζουν ότι έχει δυναμική β’ γύρου και ανήκει στα “φαβορί”.
Τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει αρκετές ανακοινώσεις νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με πολλούς από αυτούς να προέρχονται από την παράταξη του πρώην δημάρχου του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Γιαννακόπουλου ο οποίος αποσύρθηκε από τα κοινά.
Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν λίγες μέρες πραγματοποίησε μια βραδιά με τους νέους της πόλης όπου το παρών έδωσαν περίπου 300 άτομα.
Επίσης, στις αρχές Φεβρουαρίου, συγκεκριμένα στις 3 του μήνα ετοιμάζει μεγάλη συγκέντρωση στο αμφιθέατρο του Δημοκρίτου, με τις προσδοκίες να είναι υψηλές.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.