Στη μεγάλη συμμετοχή αθλητών και δρομέων στον Μαραθώνιο της Αθήνας, αναφέρθηκε, σε δηλώσεις που έκανε, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
«Ο 41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας αποτελεί μία παγκόσμια συνάντηση κι ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός με ρεκόρ συμμετοχής 73.000 ατόμων. Αθλητές, εθελοντές και θεατές κάθε ηλικίας δίνουν δυναμικό “παρών” σε αυτήν τη μοναδική γιορτή που φιλοξενεί η πόλη μας», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε: «Θερμά συγχαρητήρια σε όσους τρέχουν και δοκιμάζουν τα όριά τους, σε εκείνους που τερματίζουν, αλλά και σε όσους συμμετέχουν ή βοηθούν στη διοργάνωση με κάθε τρόπο. Και του χρόνου πάλι εδώ».
Παράλληλα με τον ιστορικό Μαραθώνιο και τον αγώνα δρόμου των 10 χλμ., διεξήχθη και ο αγώνας παιδιών (1,2 χλμ.), μαζί με τα Special Olympics. Είχε προηγηθεί, χθες το απόγευμα, ο αγώνας δρόμου των 5 χλμ. και το βραδινό Universities Night Run με τη συμμετοχή σπουδαστών και ακαδημαϊκών. Όλοι οι αγώνες είχαν ως σημείο τερματισμού το Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νικητών.
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…
Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…
Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…
Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…
Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…
Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.