Τρ. Απρ 23rd, 2024

Επιστολή στήριξης από Αυγενάκη για Ντινόπουλο – Θερμά λόγια από Τσιάρα και Γιαννάκου

Την πλήρη στήριξη της ΝΔ  στον πρώην υπουργό γνωστοποίησε με επιστολή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης (Β3 ΝΟΔΕ) του κόμματος στα Βριλήσσια.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν  ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Τσιάρας και η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου που μίλησαν και οι δύο με θερμά λόγια για τον Αργύρη Ντινόπουλο.

Ο πρώην υπουργός, βουλευτής και δήμαρχος Βριλησσίων είχε γνωστοποιήσει από το καλοκαίρι στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη την απόφασή του να δώσει την μάχη για τον Δήμο Βριλησσίων.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Αργύρης Ντινόπουλος καλείται να «πάρει πίσω» για την ΝΔ τον δήμο Βριλησσίων αφού και το 2002 τον κέρδισε από το ΠΑΣΟΚ.

Τώρα η δημοτική αρχή πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ , γεγονός που, όπως και το 2002 οφειλόταν στην διάσπαση του κεντροδεξιού χώρου η οποία οδήγησε και το 2014 στην απώλεια για την ΝΔ ενός παραδοσιακά «δικού της» Δήμου.

Η υποψηφιότητα Ντινόπουλου, όπως αναφέρουν έμπειροι αυτοδιοικητικολι, έχει σημάνει «προσκλητήριο ενότητας» στην τοπική κοινωνία και συσπειρώνει δημότες από όλους τους πολιτικούς χώρους αφού το έργο της πρώτης θητείας του άλλαξε τα Βριλήσσια.