Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr, ο νυν δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ο οποίος έχει ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο, δεν βρίσκεται τελικά στις λίστες εκείνων των δημάρχων που πρόκειται να στηρίξει η Πειραιώς.
Δεν επιβεβαιώνεται μάλιστα η φημολογούμενη – και δεδομένη από πολλούς μέχρι σήμερα – στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο του. Όπως λέγεται αν και υπήρξαν σκέψεις να λάβει ο νυν δήμαρχος το «γαλάζιο» χρίσμα, ωστόσο γρήγορα ανατράπηκαν καθώς και ο ίδιος δηλώνει «ανεξάρτητος», ήδη από τις προηγούμενες εκλογές.
Από τη Νέα Δημοκρατία βρίσκονται σε συζητήσεις με ενδιαφερομένους για το «γαλάζιο» χρίσμα που έστω και άτυπα θα λάβει αυτός που θα κριθεί κατάλληλος, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζουν πηγές της Πειραιώς.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…