ΑΤΤΙΚΗΣ

Χωρίς την στήριξη της ΝΔ ο Ανδρέας Κονδύλης στον Άλιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr, ο νυν δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ο οποίος έχει ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο, δεν βρίσκεται τελικά στις λίστες εκείνων των δημάρχων που πρόκειται να στηρίξει η Πειραιώς.

Δεν επιβεβαιώνεται μάλιστα η φημολογούμενη – και δεδομένη από πολλούς μέχρι σήμερα – στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο του. Όπως λέγεται αν και υπήρξαν σκέψεις να λάβει ο νυν δήμαρχος το «γαλάζιο» χρίσμα, ωστόσο γρήγορα ανατράπηκαν καθώς και ο ίδιος δηλώνει «ανεξάρτητος», ήδη από τις προηγούμενες εκλογές.

Από τη Νέα Δημοκρατία βρίσκονται σε συζητήσεις με ενδιαφερομένους για το «γαλάζιο» χρίσμα που έστω και άτυπα θα λάβει αυτός που θα κριθεί κατάλληλος, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζουν πηγές της Πειραιώς.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

9 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

11 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

11 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

11 ώρες ago