Τε. Απρ 24th, 2024

«Γαλάζια» στήριξη στον Βασίλη Θώδα για τον δήμο Ζωγράφου

Πραγματοποιήθηκε χθες  στον Κινηματογράφο «Αλέκα» στην περιοχή Ζωγράφου η ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης «Ζωγράφου, Ώρα για Δουλειά» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Βασίλη Θώδα.

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των δημοτών Ζωγράφου στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν τον κ. Θώδα κορυφαία «γαλάζια» στελέχη. Κατά την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές βάσει των οποίων θα κινηθεί το προεκλογικό του πρόγραμμα, τονίζοντας θα δώσει όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να αποκατασταθούν οι παθογένειες και τα προβλήματα της περιοχής, για τα οποία δεν έχει μεριμνήσει η σημερινή δημοτική αρχή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας  της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, ο αναπλ. εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης  και οι βουλευτές Σοφία Βούλτεψη, Άννα Καραμανλή και Ιωάννης Τραγάκης

Ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μετέφερε την στήριξη της ΝΔ για τον δήμο Ζωγράφου στον κ. Βασίλη Θώδα, ευχήθηκε μέσω facebook στον παλιό του φίλο και συνοδοιπόρο από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ, καλή επιτυχία και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα κερδίσει την «μάχη» της 26ης Μαΐου: «Με τον Βασίλη Θώδα μας συνδέουν πολλά κοινά! Ένα από αυτά είναι τα νεανικά μας χρόνια στην ΟΝΝΕΔ! Όπως και τότε, ο ένας δίπλα στον άλλο, έτσι και τώρα! Φιλε Βασίλη, είμαστε στο πλευρό σου, στην προσπάθειά σου για το Δήμο Ζωγράφου. Όσοι σε γνωρίζουμε είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρεις! Οι υπόλοιποι, θα το διαπιστωσουν! Καλή επιτυχία!»

Το «παρών» στην εκδήλωση του υποψηφίου για τον δήμο Ζωφράφου έδωσαν στελέχη της ΝΔ και «γαλάζιοι» αυτοδιοικητικοί. Ανάμεσά τους ο εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θανάσης Νέζης, ο στενός συνεργλατης του π. προέδρου της ΝΔ, Παύλος Παλαιολόγος, ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ ΝΔ Αλέξανδρος Σπύρου, ο πρόεδρος της ΔημΤΟ ΝΔ Ζωγράφου Δημήτρης Δήμας, ο π. δήμαρχος Γιάννης Καζάκος, η π. αντιδήμαρχος και πρόεδρος του παραρτήματος Ζωγράφου της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών Τώνια Καλύβα, ο τέως αντιδήμαρχος Γεράσιμος Μαρκάτος, ο π. δημοτικός σύμβουλος μέλος του ΔΣ της ΔημΤΟ Ζωγράφου Λάμπρος Γούμενος και πολλοί άλλοι.

Σενάρια σχετικά με ενδεχόμενη στήριξη και από το ΠΟΤΑΜΙ στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στο πρόσωπο το Βασίλη Θώδα, έγειρε η παρουσία της διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του προέδρου του Ποταμιού Μαριάννας Αντωνιάδου, καθώς και του μέλους του Πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού Ολυμπίας Αναστασοπούλου.