Δε. Απρ 15th, 2024

Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης ο Τάσος Ευσταθίου

“Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και χρέους απέναντι στους πολίτες της Ηλιούπολης και στις ανάγκες της πόλης, που πρέπει να βαδίσει με σταθερότητα σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας, θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά»,” αναφέρει στην ανακοίνωση του ο  Μηχανολόγος – Μηχανικός Τάσος Ευσταθίου γνωστοποιώντας την πρόθεση να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του για τον δημαρχιακό θώκο.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

“Την τελευταία οκταετία η πόλη μας παραμένει δυστυχώς στάσιμη και σε αρκετούς τομείς έχει κάνει βήματα οπισθοδρόμησης όπως: η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, ο ηλεκτροφωτισμός, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, τα αποσπασματικά έργα, η μη αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων κλπ.

Ενώ λοιπόν άλλοι Δήμοι κοιτάζουν το μέλλον, η Ηλιούπολη, με την παρούσα Δημοτική αρχή, γυρίζει στις στείρες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, γεγονός που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους και ανενεργούς.

Όλα αυτά τα χρόνια μελετούμε τα προβλήματα της πόλης, είμαστε παρόντες δυναμικά δίπλα στην κοινωνία και πλέον είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πάντα και να συγκρουστούμε με νοοτροπίες που μας έχουν πληγώσει.

Ήρθε η ώρα των μεγάλων συναινέσεων και συνεργασιών και με δεδομένη την αγάπη μας για αυτή την πόλη και τη θέλησή μας να προσφέρουμε ό, τι χρειαστεί για την πρόοδό και την ευημερία της, προχωρούμε μπροστά.

Καλούμε τους πολίτες, καλούμε τους νέους, δηλαδή καλούμε όλους όσους ζουν και εργάζονται στην πόλη μας, να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας αυτή και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τις δικές μας, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις, για να διασφαλίσουμε την Δημόσια ακίνητη περιουσία, να σχεδιάσουμε την Ηλιούπολη του μέλλοντος και να δώσουμε στην πόλη μας ΣΦΡΑΓΙΔΑ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που πραγματικά της αξίζει.

Η Ηλιούπολη χρειάζεται ένα Δήμαρχο οραματιστή, δημιουργικό, συναινετικό, συνεργάσιμο, συμφιλιωτικό και όχι κάποιον αλαζόνα που στόχος του είναι απλά η διαχείριση του Δήμου.

Εμπιστευθείτε μας για να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα. Έχουμε την δύναμη, την γνώση αλλά και την θέληση να κάνουμε πραγματικότητα μια Νέα Εποχή στον Δήμο μας. Η ώρα της αλλαγής εξαρτάται από όλους εμάς και εσάς, όλους τους δημότες της πόλης μας.

Ελάτε να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπροστά για να αλλάξουμε την πόλη μας. Μπορούμε!!”