Πα. Απρ 26th, 2024

Επιμένει ο Νικολαράκος στο Μαρούσι – Πιέσεις σε «γαλάζια» στελέχη

Με νύχια και με δόντια παλεύει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος, να πάρει το χρίσμα για τη διαδοχή του Γιώργου Πατούλη στην ηγεσία του συνδυασμού και εν τέλει να διεκδικήσει τη δημαρχία του δήμου των Βόρειων Προαστίων. Δείχνει μάλιστα να υπολογίζει χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις εξελίξεις, καθώς ο Θόδωρος Αμπατζόγλου είναι ο εκλεκτός της Πειραιώς για να αντιμετωπίσει τον Γιώργο Καραμέρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr ο Γιάννης Νικολαράκος εντείνει τις επαφές του με «γαλάζιους» παράγοντες. Σταθερό σημείο πίεσης εντοπίζεται στον πρόεδρο της Β4 Σπύρο Αβραμάκο, με την κοινή τους καταγωγή από τη Μάνη να είναι το επιχείρημα. Το βράδυ της Κυριακής δε, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου είχε συνάντηση με το γνωστό «γαλάζιο» στέλεχος της περιοχής και συνεργάτη κατά το παρελθόν του Μάκη Βορίδη και του Άδωνι Γεωργιάδη, σε γνωστή καφετέρια στον σταθμό του ηλεκτρικού.
ΥΓ: Τον πρόεδρο της Β4 ΝΟΔΕ έχει πλησιάσει για στήριξη και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Νώντας Γαρδέλης, χωρίς καμία ανταπόκριση.