Τε. Απρ 24th, 2024

Με ιδιαίτερη δυναμική η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μάνδρας Ευαγγελία Κολοβέντζου

Μια έδρα στο δημοτικό συμβούλιο Μάνδρας διεκδικεί η οικονομολόγος Ευαγγελία Κολοβέντζου.

Η ίδια έχει μεγαλώσει και συνεχίζει να κατοικεί στη Μάνδρα, και αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση της υποψήφιας δημάρχου Ελένης Παπακωνσταντίνου-Ρουμελιώτη, να συμμετέχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με στόχο την ανάκαμψη του δήμου.

Η Ελίνα Κολοβέντζου, κατέρχεται για πρώτη φορά στην πολιτική και δηλώνει διατεθειμένη να προσφέρει με όλες της τις δυνάμεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών της, ωστόσο ήδη από τα φοιτητικά της χρόνια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας είχε ενεργό ρόλο στο φοιτητικό κίνημα.

Στόχος της είναι να εκπροσωπήσει τους νέους ανθρώπους στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, κι όπως έχει δηλώσει κι η ίδια «αποφάσισα να ασχοληθώ πρώτη φορά με τα κοινά θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου. Ζώντας σε μια περιοχή όπου χτυπήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν απο την καταστροφική μανία της φύσης , συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να για τον κάθε πολίτη να επιδιώκει την δημόσια έκφραση των ιδεών του ,να διεκδικεί τα δικαιώματα του ίδιου και των συναθρώπων του  και να συμμετέχει ενεργά στην δημόσια ζωή του τόπου».