Πε. Μαρ 28th, 2024

Εκ νέου υποψήφιος για τον δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας ο Γιώργος Δρίκος

Με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας ανακοίνωσε την κάθοδό του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Δρίκος ανήρτησε ένα κολάζ φωτογραφιών, στο οποίο απεικονίζονται τα έργα που υπολοποιήθηκαν στον δήμο κατά την περίοδο της δημαρχίας του και συνοδευόταν από την λεζάντα «Κάθε μέρα καλύτερα».

Ο ίδιος διετέλεσε δήμαρχος Μάνδρας κατα την περίοδο 2011-2014. Υπενθυμίζεται ότι το 2014, στον α’ γύρο των επαναληπτικών εκλογών, ο κ. Δρίκος συγκέντρωσε το 36% των ψήφων (3.908 ψήφους) ενώ η κ. Κριεκούκη επελέγη από το 30% των ψηφοφόρων που συμμετείχαν στις εκλογές.

Έπειτα απο ένσταση της κας Κριεκούκη σχετικά με το μήκος των ψηφοδελτίων του συνδυασμού του κου Δρίκου, διενεργήθηκαν δεύτερες επαναληπτικές εκλογές. Στον β’ γύρο των επαναληπτικών εκλογών μεταξύ της Ιωάννας Κριεκούκη και του Γεωργίου Δρίκου.

Νικήτρια αναδείχθηκε η κα Κριεκούκη καθώς κατόρθωσε να συσπειρώσει γύρω της την πλειοψηφία των ψηφοφόρων συγκεντρώνοντας το 50.3% ενω ο κος Δρίκος συγκέντρωσε 49.7%.