Σα. Απρ 20th, 2024

Ο Αντώνης Κουσαθανάς στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για τον δήμο 3Β

Μια δυναμική υποψηφιότητα από τον επιχειρηματικό κόσμο προστίθεται στον συνδυασμό του δημάρχου Βάρης– Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία Αντώνη Κουσαθανά, ο οποίος θα διεκδικήσει μια έδρα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου 3Β στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Κουσαθανάς, ο οποίος έχει μεγαλώσει στην περιοχή, καταγράφει σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες στον επαγγελματικό στίβο, διατηρώντας καταστήματα στην Α΄ πλαζ Βούλας.

Παράλληλα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος είναι άριστος γνώστης των ανησυχιών των πολιτών, καθώς ζει και εργάζεται στην περιοχή των 3Β, αποτελεί μια ισχυρή επιλογή για το ψηφοδέλτιο του δημάρχου, καθώς αποτελεί ένα νέο πρόσωπο με αποκλειστικό στόχο την ανάπτυξη και την ανάδειξη του δήμου.

Όπως άλλωστε μαρτυρεί και η μέχρι τώρα δραστηριότητά του για την αναβάθμιση της «Αθηναϊκής Ριβιέρας», ο Αντώνης Κουσαθανάς είναι ένα πρόσωπο, που μέσα από την ενασχόλησή του με τα κοινά μπορεί να προσφέρει για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών δημάρχου Βάρης– Βούλας – Βουλιαγμένης.