Πα. Απρ 26th, 2024

Στάθης Γιαννούλης: Το ισχυρό «χαρτί» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νομό Άρτας

Ιδιαίτερη δυναμική αναπτύσσει η υποψηφιότητα του  απερχόμενου δημάρχου Νικολάου Σκουφά, Στάθη Γιαννούλη, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την εκλογική περιφέρεια Άρτας.

Ο Στάθης Γιαννούλης αποτελεί ένα εμβληματικό αυτοδιοικητικό στέλεχος της περιοχής και η υποψηφιότητά του προσδίδει εξαιρετική ώθηση στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, εν γένει.

Ο ίδιος μετά από δύο θητείες στο δημαρχιακό θώκο Κομποτίου και τρεις στο τιμόνι του καλλικρατικού δήμου Νικολάου Σκουφά, δηλώνει έτοιμος να κάνει το μεγάλο «άλμα» στην κεντρική πολιτική σκηνή και να υπηρετήσει τον τόπο του από άλλο μετερίζι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκλογική περιφέρεια Άρτας  βρίσκεται στο στόχαστρο της ΝΔ, καθώς αποτελεί μια από τις πέντε περιφέρειες που η ΝΔ ηττήθηκε στις ευρωεκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεπώς η επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Άρτα ήταν εξαιρετικά προσεκτική, καθώς αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η ανάκτηση της . Ο Στάθης Γιαννούλης αποτελεί ένα πολύ δυνατό όπλο στα χέρια του προέδρου της ΝΔ για την ανατροπή της Άρτας, καθώς η πολυετής εμπειρία του στην αυτοδιοιίκηση αλλά και η συνεπής κομματική του διαδρομή, καθιστούν την υποψηφιότητά του εξαιρετικά δυναμική.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς δεν έχασε χρόνο και ρίχτηκε στον αγώνα, οργώνοντας τον Νομό, με συνεχείς περιοδείες στους, προκειμένου να ενημερωθεί δια ζώσης από τους πολίτες για τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους.