Πα. Μαρ 29th, 2024

Ο Στάθης Γιαννούλης κάνει το μεγάλο βήμα: Από την Αυτοδιοίκηση στη Βουλή

Με τις εθνικές εκλογές να βρίσκονται προ των πυλών και τις ανακοινώσεις των υποψήφιων «γαλάζιων» βουλευτών να καθυστερούν, τα σενάρια για την ονοματολογία δίνουν και παίρνουν.

Για την «γαλάζια» λίστα στον Νομό Άρτας βέβαιη θεωρείται η υποψηφιότητα του δημάρχου Νικολάου Σκουφά Στάθη Γιαννούλη, ο οποίος μετά την αξιόλογη και μακρόχρονη πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση βάζει «πλώρη» για την κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο επί τέσσερις θητείες δήμαρχος αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να διαθέσει την πολυετή εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τον Νομό Άρτας.

Ο δήμαρχος Νικολάου Σκουφά αν και αποτελεί ένα εμβληματικό αυτοδιοικητικό στέλεχος της Τοπικής Αυτδιοίκησης της περιοχής, ποτέ δεν αποστασιοποίηθηκε από τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική, άλλωστε αποτελεί ένα αξιόλογο στέλεχος της ΝΔ, ενώ χαίρει της ιδιαίτερης εκτίμησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον οποίος διατηρεί εξαίρετες σχέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις του Στάθη Γιαννούλη με κορυφαία στελέχη της Πειραιώς βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με την υποψηφιότητά του να θεωρείται «κλειδωμένη».