Πα. Απρ 26th, 2024

Στην Τρίπολη για στήριξη στον Μπουντρούκα η Γεννηματά

Την Τρίπολη επισκέφθηκε χθες η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, όπου προέδρευσε στο περιφερειακό συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής, κατά το οποίο εγκρίθηκε η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουντρούκα, ως υποψηφίου για την περιφέρεια Πελοποννήσου, με τον συνδυασμό «Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019».

Στην συνέχεια η κα Γεννηματά έδωσε το «παρών» σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΙΝΑΛ, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην επιλογή Μπουντρούκα για την περιφέρεια Πελοποννήσου καλώντας όλα τα στελέχη της παράταξης να συστρατευθούν στο «πλευρό» του.

Συγκεκριμένα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε: «Οι δικές μας δυνάμεις θα είναι παρούσες και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε κάθε Περιφέρεια, σε όλους τους μεγάλους δήμους. Μέσα από ευρύτερους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς, με τη συμμετοχή όλων όσοι πιστεύουν στο νέο ρόλο της αυτοδιοίκησης, που θέτουν ως πρώτο στόχο την τοπική ανάπτυξη, την εξυπηρέτηση του πολίτη, την κοινωνική συνοχή.

Εδώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, και με αυτά ακριβώς τα κριτήρια, πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε τον συνδυασμό “Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019” με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα. Εναν άνθρωπο καταξιωμένο επαγγελματικά και κοινωνικά, με πρωταγωνιστική συμμετοχή στους επιμελητηριακούς θεσμούς, έναν άνθρωπο που έχει πρωτοστατήσει στις προσπάθειες για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Πελοποννήσου.

Αυτό εξάλλου αποδεικνύει και η παρουσία σήμερα κορυφαίων στελεχών από τον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των Επιμελητηρίων. Εναν άνθρωπο που εκφράζει αυθεντικά τη δική μας λογική για τον ρόλο της αυτοδιοίκησης και ειδικά της Περιφέρειας σήμερα. Και θέλω να καλέσω όλα τα μέλη μας και τα στελέχη μας να στηρίξουν ενεργά τον συνδυασμό του Γιάννη Μπουντρούκα. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Αφήνουμε πίσω μας το χθες.

Γιάννη είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία σου».

Μεταξύ άλλων στην ομιλία της κ. Γεννηματά στην Τρίπολη παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος, οι πρώην βουλευτές Μεσσηνίας Δημήτρης Κουσελάς, Αρκαδίας Ροβέρτος Σπυρόπουλος και Κορινθίας Κατερίνα Φαρμάκη, καθώς και ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Σημειώνουμε ότι στην εκδήλωση δεν προσκλήθηκαν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη για την περιφέρεια Πελοποννήσου, γεγονός που δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη μετά τις προανναγγελίες του ΚΙΝΑΛ ότι θα κρατήσει εξαιρετικά σκληρή στάση απέναντι στους «αντάρτες» της Πελοποννήσου.