Τε. Απρ 24th, 2024

Οι Αρκάδες της Αθήνας στήριξαν τον Κώστα Βλάση

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αρκαδίας ΝΔ Κώστα Βλάση για τους ετεροδημότες Αρκάδες της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου.

Πάνω από 1.500 Αρκάδες αψήφησαν τη ζέστη και τους χαλαρούς καλοκαιρινούς ρυθμούς και βρέθηκαν στο πλευρό του κ. Βλάση ξεπερνώντας κάθε προσδοκία! Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο κ. Βλάσης παρέμεινε στο χώρο για αρκετή ώρα μετά το πέρας της ομιλίας του προκειμένου να συνομιλήσει με όλους τους παρευρισκόμενους και να δεχθεί τις ευχές τους για καλή επιτυχία. Η εικόνα ήταν ενδεικτική της δυναμικής του κ. Βλάση, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Αρκάδων.

Ο κ. Βλάσης πραγματοποίησε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που – όπως τόνισε – προκάλεσε τεράστια ζημιά στην πατρίδα. Επιπλέον, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αρκαδία θέτοντας ταυτόχρονα τις προτεραιότητες της αυριανής κυβέρνησης ΝΔ, που θα βοηθήσουν στην επίλυσή τους.

Στην ομιλία του ο κ. Βλάσης εμφανίστηκε ενωτικός καλώντας όλους τους Αρκάδες να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ανεξαρτήτως χρωμάτων και ανεξαρτήτως των πολιτικών επιλογών που έκαναν στο παρελθόν. Ο ίδιος δεσμεύθηκε ότι θα βρίσκεται συνέχεια δίπλα στους Αρκάδες, όπως ήταν από την πρώτη στιγμή που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

«Θα αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια και την ελπίδα μας, γιατί αξίζουμε καλύτερα και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί. Στις 7 Ιουλίου αφήνουμε οριστικά πίσω μας την κρίση που μας ταλαιπώρησε τόσα χρόνια. Στις 8 Ιουλίου ξεκινάμε να χτίζουμε την Ελλάδα από την αρχή, μια Ελλάδα όπως την ονειρευόμαστε κι όπως θα θέλαμε να την παραδώσουμε στα παιδιά μας με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», δήλωσε χαρακτηριστικά κλείνοντας ο κ.Βλάσης προκαλώντας τον ενθουσιασμό των παρευρισκομένων.