Πα. Μαρ 29th, 2024

Εκ νέου υποψήφιος για τον δήμο Νότιας Κυνουρίας ο Χαράλαμπος Λυσίκατος

Ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Διαβάστε όλη τη δήλωση του κ. Λυσίκατου: 
“Φίλες και φίλοι του Δήμου μας, πριν από 5 χρόνια, το Μάιο του 2014, πήρατε μια σημαντική, μια κρίσιμη απόφαση. Εμπιστευθήκατε μια ομάδα νέων ανθρώπων, με εμένα επικεφαλής, να διαχειριστεί το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Η ομάδα αυτή δεν κράταγε κομματικά πανό, δεν μοίραζε τις καθιερωμένες υποσχέσεις, δεν μπήκε στη λογική του ψέματος και της συκοφαντίας των αντιπάλων, δεν έταξε λαγούς με πετραχήλια…
Μιλήσαμε τότε για την πίστη μας στις δυνατότητες αυτού του ευλογημένου τόπου, για το πάθος μας για μια καλύτερη ζωή. Δημιουργήσαμε μια συνεκτική ομάδα εργασίας και είπαμε… φτάνει πια!Φτάνει πια στη μοιρολατρία, στο αναμάσημα των προβλημάτων. Ας χτίσουμε τις βάσεις για να αντιστρέψουμε την κατάσταση.
Το είχαμε πει από τότε: Ο Δήμος μας έχει τις προϋποθέσεις να κάνει την υπέρβαση, να γίνει παράδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης, μια ξεχωριστή νησίδα της Ελλάδας που όλοι ονειρευόμαστε. Ένας τόπος ιδανικός για να ζεις και μοναδικός να επισκεφτείς.
Εσείς αγαπητοί μας Δημότες, μας ακούσατε, μας ζυγίσατε και μας εμπιστευθήκατε. Και νομίζω πως τα βήματα προόδου του τόπου μας, μας δικαιώνουν όλους.
Φίλες και φίλοι, ο τόπος μας αλλάζει. Έχει πάρει μπρος!
Δεν θα αναλωθώ σήμερα στην αναφορά των προβλημάτων που κληρονομήσαμε, στα έργα που γίνονται και θα γίνουν, στα μικρά και μεγάλα που έχουμε διαχειριστεί. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση σας, και ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, θα σας ζητήσω ευθέως…
Όχι να μας δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά να επιβεβαιώσετε πως αυτή η δημοτική ομάδα, προσπαθεί ειλικρινά, λειτουργεί δίκαια, είναι αποτελεσματική, παράγει έργο! 
Να δώσετε το μήνυμα, πως σε αυτούς τους ανθρώπους, που στην πιο παραγωγική ηλικία της ζωής τους, έχουν αφήσει τα γραφεία τους και τις δουλειές τους για να αφιερωθούν στο δήμο μας, σε αυτούς τους ανθρώπους λέτε ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ…
Συγκρίνετε τα δεδομένα του τόπου μας, πριν 5 χρόνια και σήμερα. Συγκρίνετε το βιοτικό σας επίπεδο, τη ζωή σας. Πριν και τώρα. Ρωτήστε τα παιδιά σας. Η επιλογή είναι δική σας…
Φίλες και Φίλοι, Είμαι ο Χαράλαμπος Λυσίκατος. Θα είμαι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, με την ομάδα μου, ανανεωμένη και ακόμα πιο δυνατή! 
 
                                                           Σας ευχαριστώ πολύ!”