Σα. Απρ 27th, 2024

Ο Γιώργος Μπαρούτσας ξεκαθαρίζει: Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας – Στηρίζει τον Στάθη Κούλη

Ο πρώην δήμαρχος Τρικολώνων και πρώην πρόεδρος ΤΕΔΚ Αρκαδίας, Γιώργος Μπαρούτσας, ανακοίνωσε τις αποφάσεις του για τις επερχόμενες ατοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα ο πρώην δήμαρχος δήλωσε ότι παρά την παρότρυνση των κατοίκων της Γορτυνίας να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του δημάρχου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ο ίδιος αποφάσισε να μην μπεί στην εκλογική «κούρσα» για τον αρκαδικό δήμο, ενώ υπογράμμισε ότι στηρίζει τον συνδυασμό «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ»: 

«Στηρίζω με όποιες δυνάμεις διαθέτω, τον δημοτικό συνδυασμό «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ», μιας και ήμουν ο βασικός συντελεστής και πρωτεργάτης από το έτος 2014, για τη δημιουργία αυτής της παράταξης, ενθαρρύνοντας με κάθε τρόπο τον φίλο μου και πρώην Δήμαρχο Λαγκαδίων Στάθη Κούλη, να είναι επικεφαλής.

Η παράταξη αυτή όπως γνωρίζετε, κατήλθε στις προηγούμενες εκλογές και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, δημιούργησε μία δυναμική, που για πολλούς λόγους, οριακά δεν πέρασε στη δεύτερη Κυριακή.

Όλο αυτό το διάστημα, η παράταξη αυτή ήταν παρούσα στα δημοτικά συμβούλια και στα συλλογικά όργανα του Δήμου και επαξίως εκπροσώπησε  από τη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης  τη Γορτυνία και ανέδειξε αλλά και συνέβαλε στην επίλυση προβλημάτων.

Αυτή η παράταξη λοιπόν, ξανακατέρχεται  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019, δημιουργώντας ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό, που σκοπό έχει  αναλάβει και επιλύσει τα προβλήματα της Γορτυνίας».