Δε. Απρ 15th, 2024
Δήμος Τροιζηνίας

Νέα πολιτική κίνηση για τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα ονόματα της «Οργανωτικής Επιτροπής» του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, αλλά οι διεργασίες και οι συζητήσεις όσο πλησιάζουμε στον χρόνο των δημοτικών εκλογών κορυφώνονται.

Οι διεργασίες και οι συζητήσεις όσο πλησιάζουμε στον χρόνο των δημοτικών εκλογών κορυφώνονται μέχρι να διαμορφωθούν οι τελικοί συσχετισμοί και να ακολουθήσει η κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Σε αυτό το πλαίσιο των διεργασιών, βρίσκεται και μια ομάδα πολιτών στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, η οποία συγκροτήθηκε χθες και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους της Τροιζήνας και των Μεθάνων, να δηλώσουν παρών, ώστε να δοθεί η πολυπόθητη ώθηση για την ανάπτυξη στην περιοχή της Τροιζήνας. Αν και δεν ανακοινώθηκαν ονόματα οι πληροφορίες λένε, ότι πρόκειται για ένα ευρύ φάσμα πολιτών οι οποίοι έχουν ενεργή συμμετοχή στα κοινά καθώς και σημαντική επαγγελματική δραστηριότητα.

Η Οργανωτική Επιτροπή της πολιτικής κίνησης , “Για την Ενότητα και την Ανάπτυξη της Τροιζηνίας και των Μεθάνων”, ήρθε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για τον ορισμό δύο νέων Αντιδημάρχων στο Δήμο Τροιζήνας, μετά τις παραιτήσεις Καρνέζη και Μπακάλη, που έφεραν αλλαγές και κλυδωνισμούς στην δημοτική παράταξη του Δήμαρχου Κώστα Καραγιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλες και φίλοι

Είναι κοινή πεποίθηση ότι η Τροιζηνία και τα Μέθανα χρειάζονται μια ευρύτερη συσπείρωση κοινωνικών δυνάμεων που θα μας βγάλει από τη σημερινή κατάσταση που όλοι βιώνουμε. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, παραμερίζουμε όλα εκείνα που μας χώρισαν στο παρελθόν και προβαίνουμε με ενθουσιασμό σε μια πρωτοβουλία για την δημιουργία ενός ισχυρού πόλου που θα δώσει την πολύποθη ώθηση για την ανάπτυξη στην περιοχή μας. Η ευλογημένη Γη της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, με τον πλούτο που διαθέτει, μας δίνει τις δυνατότητες να προχωρήσουμε και να πάμε μπροστά. Καλούμε όλες τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις να δηλώσουν παρών στο δημόσιο κάλεσμα μας και να διαμορφώσουμε από κοινού το νέο όραμα και να διεκδικήσουμε νικηφόρα τη μάχη των δημοτικών εκλογών που θα γίνουν στις 26 Μαίου 2019″.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΘΑΝΩΝ»