Πα. Απρ 19th, 2024

Ο Θέμος Γκουλιώνης υποψήφιος για τον δήμο Ναυπλιέων

Την απόφασή του να ηγηθεί δημοτικής παράταξης εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο Ναυπλιέων, ανακοίνωσε ο οφθαλμίατρος και συγγραφέας Θέμος Γκουλιώνης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την κάθοδό του στις προσεχείς κάλπες, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η παρουσίαση του συνδυασμού του και των πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της νεοσύστατης παράταξής του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Θέμου Γκουλιώνη:

«Αγαπητοί μου συνδημότες, σας ανακοινώνω ότι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, θα διεκδικήσω μια θέση ευθύνης στον Δήμο Ναυπλιέων.

Σε μια τελματώδη για τον τόπο μας κατάσταση, έπειτα από δεκαετίες πολιτικής αναποτελεσματικότητας, όλοι εμείς που συναπαρτίζουμε τον συνδυασμό αυτής της διεκδίκησης, θεωρούμε ότι έχει έλθει η ώρα μίας αποφασιστικής παρέμβασης.

Το Ναύπλιον, η Αγία Τριάδα, η Ασίνη, η Τίρυνθα, το Τολό και τα χωριά μας, βρίθουν από προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και το μέλλον ιδίως των παιδιών μας.

Μοναδικό μας μέλημα η επίλυση αυτών των προβλημάτων, καθώς και η δημιουργία των καταλλήλων συνθηκών για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων μας. Οι συνεργάτες μου και εγώ, καλούμε τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν τον αγώνα που ξεκινάμε.

Κεντρικός μας στόχος η προαγωγή της ηθικής, της ειλικρίνειας και της σοβαρότητας στον Δήμο μας.»

Θέμος Γκουλιώνης
Χειρούργος Οφθαλμίατρος
Αριστούχος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών
Συγγραφεύς – Αρθρογράφος
Τακτικόν μέλος του φιλολογικού συλλόγου “ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ”