Πα. Απρ 26th, 2024

Double score Παπαναστασίου επί της Σταράκα: 20 μονάδες μπροστά ο δήμαρχος Αγρινίου

Νέα μεγάλη δημοσκόπηση για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στον δήμο Αγρινίου δείχνει συντριπτικό προβάδισμα του νυν δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου επί της αντιπεριφερειάρχη Χριστίνας Σταράκα.

Η δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό της «Συνείδησης» διενεργήθηκε από 15 έως 18 Απριλίου, σε δείγμα 500 ερωτηθέντων, από όλο το φάσμα του δήμου Αγρινίου, ενάμιση περίπου μήνα πριν τις κάλπες της 26ης Μαΐου.

Αρχικό συμπέρασμα της δημοσκόπησης, είναι ότι παγιώνεται η τεράστια διαφορά του «γαλάζιου»  Γιώργου Παπαναστασίου, ως προς τη δεύτερη Χριστίνα Σταρακά.

Αρκετά μεγάλο ποσοστό λαμβάνει ο νυν Δήμαρχος στο ερώτημα αν πιστεύετε ότι πρέπει να επανεκλεγεί, ενώ σαφές προβάδισμα έχει και στο ίδιο ερώτημα αλλά σε σχέση με την κομματική επιλογή του ψηφοφόρου όπως είχε ψηφίσει το 2015, σαν αναποφάσιστος όμως στις δημοτικές εκλογές.

Στην πρόθεση ψήφου ο Γιώργος Παπαναστασίου έχει προβάδισμα 20 μονάδων από την Χριστίνα Σταρακά, αλλά και στο ερώτημα ποιον/ποιαν θα ψηφίζατε για δήμαρχο Αγρινίου αν είχαμε εκλογές την ερχόμενη Κυριακή, για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Στην έρευνα βλέπουμε επίσης την θετική και αρνητική γνώμη του εκλογικού σώματος για τους υποψήφιους και επιμέρους στο ίδιο ερώτημα για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.