Υψηλά ποσοστά που αγγίζουν το 46% καταλαμβάνει ο νυν δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος σε έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία Prorata.
Μάλιστα αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο μέχρι πρότινος έτερος διεκδικητής της δημαρχίας Δημήτρης Σταμάτης ο οποίος στη συγκεκριμένη μέτρηση καταλαμβάνει 4%, καθιστούν τον νυν Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μεγάλο φαβορί.
Στην ίδια μέτρηση ο “κεντροδεξιός” αντάρτης Λύρος συγκεντρώνει 27% των ψήφων ενώ τρίτος ο Παυσανίας Παπαγεωργίου με 11%.
Η μέτρηση πραγματοποιήθηκε το διάστημα 6-8 Μαρτίου, κατά το οποίο ο Δημήτρης Σταμάτης δεν είχε ακόμα αποσύρει την υποψηφιότητά του.
Σύσκεψη εργασίας υπό την Δήμαρχο Σερρών για το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου-2ου Λυκείου Σερρών.
Ικανοποιημένος ο Γιάννης Πισιμίσης από την πορεία των οικονομικών του Δήμου.
Νέα εικόνα σε πέντε κοινότητες του Δήμου Ιωαννιτών.
Ο Δήμος πληρώνει 15.000 ευρώ για τον τραυματισμό της.
Τα προγράμματα ομαδικής άθλησης ξεκινούν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.
Άμεση απάντηση στο πρόβλημα της λειψυδρίας.