Πα. Μαρ 29th, 2024

Βγάζει μπροστά τους νέους ο Παπαναστασίου στο Αγρίνιο – Στο πλευρό του ο Κωνσταντίνος Βραχωρίτης

Με ιδιαίτερη δυναμική προχωρά ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στην «μάχη» της κάλπης με στόχο την επανεκλογή του.

Προτεραιότητά του να καταρτίσει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, που θα συμμετέχουν πρόσωπα με πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία που στάθηκαν στο πλευρό του στον νικηφόρο αγώνα του 2014, αλλά και φρέσκα πρόσωπα που εμπλέκονται για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχουν όρεξη να προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του δήμου Αγρινίου.

Σ’ αυτό το πνεύμα ανακοινώθηκε η συμπόρευση του Οικονομολόγου και γραμματέα της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αγρινίου, Κωνσταντίνου Βραχωρίτη με τον νυν δήμαρχο.

Ο Κωνσταντίνος Βραχωρίτης θα δώσει την «μάχη του σταυρού» για την ΔΕ Παρακαμπυλίων.

«Η απόφαση μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού καθώς και της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Βραχωρίτης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (στην ενότητα Παρακαμπυλίων) με τον Γιώργο Παπαναστασίου .

Όπως σημειώνει η συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει  τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και δεσμεύεται πως θα στηρίξει με εντιμότητα , επιμονή και αξιοπρέπεια.

Ο Κωνσταντίνος Βραχωρίτης  γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1990 όπου και διαμένει. Μέλος πολύτεκνης οικογένειας,  απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου, σπούδασε Διοίκηση και  Οικονομία με τις σπουδές του να επικεντρώνονται πιο συγκεκριμένα στη Μηχανογραφημένη Λογιστική. Κατέχει μάλιστα πιστοποιητικό από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων πάνω σε λογιστικά θέματα. Είναι απόφοιτος Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής , πιστοποιημένος από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Επίσης είναι απόφοιτος Σχολής Δομικών Έργων με ειδίκευση στις Κτιριακές Εγκαταστάσεις. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις το 2014 στο σώμα της Αεροπορίας Στρατού (Α.Σ.) στο  2ο Τάγμα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού στη Πάχη Μεγάρων.  Από το 2013 έως το 2015 εργάσθηκε στο Τεχνικό Γραφείο του Σκορδόπουλου Ν.Γεώργιου.

Το 2017 εργάστηκε στην Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού  και ποιο συγκεκριμένα στο τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών ως Εργοδηγός Δομικών Έργων. Από τα τέλη του 2017 έως και σήμερα εργάζεται σε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και ποιο συγκεκριμένα στο IRIS Οργανισμός Κατάρτισης Εθνικής Εμβέλειας, ως Ειδικός για θέματα συμβουλευτικής  καθοδήγησης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Είναι Γραμματέας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αγρινίου καθώς επίσης και Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας. Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας.