Πα. Απρ 26th, 2024

Παρουσίασε τον συνδυασμό του «Αναπτυξιακή Προοπτική» για τον δήμο Αμφιλοχίας ο Γιώργος Κατσούλας

Την πρώτη του προεκλογική εκδήλωση πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας.


Παρουσία στελεχών και πλήθους κόσμου ο επικεφαλής της παράταξης «Αναπτυξιακή Προοπτική» και υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, παρουσίασε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα και την πολιτική ατζέντα του συνδυασμού του.

Ο κ. Κατσούλας, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της «Αναπτυξιακής Προοπτικής», τις προτεραιότητες του συνδυασμού, καθώς και τις βασικές αρχές και θέσεις της δημοτικής του παράταξης.

Βασικές προϋποθέσεις, η επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας των δημοτών στο πρόγραμμα του συνδυασμού, ζητήματα όπως το νερό, οι δρόμοι, οι κοινόχρηστοι χώροι, οι δραστηριότητες των νέων, η εξωστρέφεια του δήμου με σκοπό την τουριστική τόνωση τόσο στο παραθαλάσσιο όσο και στο ορεινό μέτωπο του δήμου Αμφιλοχίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Π. Τσιχριτζής, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Μαρία Σαλμά, Αντιδήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας κ. Στούπας Θεόδωρος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Όλα από την Αρχή» κ. Αμαλία Βούλγαρη και κ. Μαυρομάτη Αθανάσιο, ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας, κ. Αθ. Κασόλας.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Δημήτρης Καρακώστας πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος και στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε η πρώην δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Μαρία Σωτηρίου.